≡ Menu

Как да разпознаем качествената траурна агенция

Качествените траурни агенции в България се броят на пръсти и често са затрупани с работа. Съществуват и много такива, които не предлагат достатъчно добри условия на клиентите, което обикновено създава предпоставки за скандали, рекламации и напрежение.

Днес решихме, да публикуваме пет начина, по които да отсеете истинските от измамните погребални бюра, за да може да изпратите близките си във вечността по чист и свещен начин. Концентрирайте вниманието си върху следните признаци за качество:

1 – Траурната агенция, трябва да притежава пълен списък с погребални услуги, който да включва погребения, кремации, ритуали и всичко, що се касае до покойника.

2 – Добрите погребални бюра разчитат на собствен транспорт, с който извозват трупа от камерата до гробния парк или пък предлагат репатрация (връщане на починал/а от чужбина).

3 – Продажбата на ковчези и разнообразието от варианти говори за стил на погребалното бюро. Желателно е клиентите, да получат опция за покупка както на скъп, така и на евтин класически ковчег.

4 – Съчувствието не е изолиран фактор и агенциите са длъжни, да го проявят към всеки посетител. Да извършваш погребални услуги означава, да си солидарен и мислещ. Разпознайте честните хора по отношението им.

5 – Разпознаването на стойностните траурни агенции минава през лесната и безоблачна комуникация със служителите. Ако контакта е затруднен и има недомлъвки, по-добре потърсете алтернатива.

Ние служителите на Lonore не бихме злоупотребили с мъката ви. Работим здраво и се стараем, да бъдем с вас, когато се дойде време за раздяла с ближните. До сега се представяме на ниво и правим всичко необходимо в името на обществото.

Няколко думи в обобщение…

Това бяха нашите пет признака, по които да намерите сигурно място за починали хора. Помислете върху написаното, осмислете го и ако намерите логика, то ние сме готови да ви подадем ръка в дните на загуба и скръб. Разбира се, пожелаваме ви здраве и щастие в живота.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!