≡ Menu

Как да се обличате, ако сте с къси крака

Човек трябва да се харесва по начина, по който харесва, просто защото някои неща не могат да бъдат променени с диети и фитнес. Стилът на обличане може да промени както начинът, по който изглеждате, така и начинът, по който се чувствате, стига да го правите правилно. 

Дълъг торс и къси крака – доста често срещан тип тяло, като не е необходимо да сте по-слаби или по-пълни от нормалното. Това е просто вашата структура и трябва да намерите типа дрехи, който ще отива точно на вашата фигура. Вижте по-надолу как може да стане това.

Блузите, които носите определено имат значение, тъй като това, че сте с къси крака съвсем не означава, че трябва да мислите как да се обличате само от торса надолу, а отгоре да сложите първата попаднала под ръце ви дреха. Внимавайте блузите и топовете, които носите никога да не са дълги и да стигат до бедрата ви. Това ще скъси още повече краката ви. Изключение можете да направите, ако сте с по-дълги топове, стигащи до средата на бедрата ви и отдолу сложите клин. По този начин ще успеете да удължите краката, но тук задължителен е високият ток.

Освен това е хубаво блузите да са с извит нагоре край, тъй като това разкрива повече от долната част на тялото. За вас са изключително подходящи късите бюстиета, тъй като те ще смалят оптически горната част на тялото и ще акцентират върху долната.

Дънките и панталоните са вече дрехата, на която трябва да обръщате внимание да не бъде прекалено многоцветна. Дънките, които са изтъркани, скъсяват краката, така че търсете максимално изчистени модели. Талията на панталона или дънките трябва да бъде нормална – нито много висока, нито ниска, като няма да обяснявам колко силно скъсява ниската талия на едни дънки. От гледна точка на шарки, търсете панталони на ивици, защото удължават.

Ако можете да се похвалите със слаби и хубави крака, то съвсем спокойно се вписвате в подходящото тяло за късите шорти, които са толкова актуални тази година. Тук вече можете да изберете панталонки с висока талия, тъй като те ще компенсират, показвайки крака.

Полите с дължина до средата на бедрото са забранени за вас. Стремете са края на полата да бъде или под средата на бедрото или над, което означава, че миниполите са идеални за вас. Отново повтарям, че трябва да се гордеете със слаби крака за тази цел, иначе би било смешно. Идеални за вас са също полите тип молив и макси-полите.

Колкото до роклите – тук имате по-голям избор и от полите. Дължината им трябва да бъде както при полите – или мини или макси. Роклите без презрамки са идеални за вас, тъй като ще скъсят торса ви. Също така можете спокойно да носите и рокли, вталени точно под бюста поради същата причина – намалява горната и удължава долната част на тялото. Търсете ефирни рокли, които създават обем в долната част на тялото.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!