≡ Menu

Как да се обличат дамите в различните случаи

Облечено момиче да изглежда като жена! Виждали ли сте някога едно момиче, което просто носи неправилните за него дрехи и вместо да изглежда страхотно и привлекателна, тя вече изглежда като жена. Има различни видове тоалетите за различни поводи. Познаването им ще ви накара да определите, кои са за вас и при какви случаи трябва да ги носите. Всеки нов сезон има своите тенденции в модата и стила експерти казват “рокля може да направи пауза в сезона и с нея да привлечете повече впечатление”. Как ще се облича човек и какво ще носи в ежедневието си зависи от самия него.

Характеристиките на модерното облекло се намира в изтънчеността, елегантността и романтичния дизайн. Но има едно нещо, което е преди всичко останали и това е да винаги да разполагаме с рокля, подходяща за даден случая, като абитуриентски бал, сватба или коктейли. В зависимост от случая може да има много видове като абитуриентска, шаферска, булчинска… В тази статия ще говорим за двата основни вида.

Абитуриентски

Рокля е различна по отношение на нейната дължината. Не всяка става за бална. Абитуриентската трябва да има корсет, като за слаби дами е добре да е права. Както всеки знае тя е най-подходяща за бал и за това е известна като абитуриентска.

По възможност е добре да си вземете лъскав тоалет. Тези които са без презрамки имат по-голяма популярност и често се носят с коланче на кръста, за да се акцентира на малката талия.

Императорска

Това типично бално облекло е известно с неговия дизайн, цвят, силует, деколте и дължина. Така наречените императорски тип, например тази са с подобаващ стил за бала. Тя е елегантна и женствена, и може да се използва в специални случаи. Могат да бъдат разделени на дълги и къси. Дългите обхващат целите ви крака, а късите не. И двата вида са за официални поводи, но за бал, задължително изберете къса. Те са предназначени за слаби момичета, с малка талия, като по-хубавите са без презрамки, имат украсени корсети.

Шаферски

Шаферка се фиксира главно около различни нововъведения, като дантелени или такава с една презрамка. Като материал често се избира туника, по отношение на цвят бели или с цвят на слонова кост. Напоследък е станало на мода да се носят коктейлни рокли за шаферски, но с нагънат и бродирани елементи. Къдриците са широко използвани и къса пола за разлика от 2012.

А за повече информация имение за актуалността на модата може да видите в този сайт. В него има цяла колекция от статии за това как да се обличаме, в кой случай какво да носим, какво да обуваме и всичко което трябва да знаете за вашия добър имидж, или едно успешно взето интервю, само с перфектно облекло и държание!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!