≡ Menu

Как изглежда това животно онлайн маркетинг и трябва ли да се пазим от него?

Тук ще научите какво точно представлява оптимизацията за търсачки, възможно ли е наистина да манипулираме техните резултати и много други.

SEO оптимизацията или казано с други думи оптимизирането за търсещи машини е способ, целящ да покаже уеб сайта Ви на началните позиции при търсене в Гугъл, или подобни търсачки за сайтове.

Това ми е нещо като хоби от известно време и на тази страница ще Ви разкрия по-голямата част от хитринките, които карат търсачките да обичат точно Вашия сайт, а не този на конкурентите.

SEO оптимизацията на сайта Ви го прави по-лесно откриваем от търсачките. А когато търсещите “паяци” го извадят на началните позиции, хората които го посещават се увеличават светкавичо.

Необикновенната думичка SEO е взета от английската абревиатура SEO (Search Engine Optimization) което буквално означава Оптимизиране за търсачки. Тя се е наложила като разговорна в България, затова и всеки го употребява.

Нека за последно да се изясним, ако все още има нещо неясно- когато кажа SEO имам впредвид: популяризацията на сайт, оптимизацията му, правенето му “известен” и лесно откиваем за всякакви търсачки и най-вече основната- Гугъл – тази, от която попаднахте тук.

Доста вероятно е голяма част от Вас за първи път да срещат това понятие, но това по никакъв начин не доказва че популяризирането е нещо маловажно. Даже и да вярвате че нямате идея какво представлява “животното” SEO оптимизация и никога през живота си да не сте се е срещали с него, сте в голяма заблуда. При всяко търсене на услуга в интернет щракате само върху челните 3-4 места- сайтовете с най-добра СЕО оптимизация.

Ако сте убедени че е дошло времето да разширите Вашия бизнес/търговия като покорите интернет пространството и привлечете клиенти или съдружници от всички краища на страната, а не само забелязалите случайно офиса, ще имате нужда от стабилен уеб сайт и още по-стабилна популяризация.Това е в сила и ако стартирате чисто нова бизнес дейност, което от известно време насам е много добър подход.

Един сайт, даже и да продава най-добрите цени за услугите в неговата сфера ще си остане завинаги незабелязан и непосещаван, ако не се показва на първте места в Гугъл.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!