≡ Menu

Как текстовете на сайта ти да не са обобщени и клиширани

Когато пишеш текст, често ти се иска да се изразиш по-общо. Този стремеж се подхранва от поне 3 мотива:

 • Да изразиш мнение
 • Да не се разпростираш прекалено
 • Да събудиш емоция

Иска ти се да вдъхновиш, изписвайки своето вдъхновение на белия лист. Само че това създава риска да се изразиш твърде обобщено и клиширано.

Когато просто раздаваш оценки, изреждаш прилагателни, обобщаваш и изразяваш лична позиция, не увличаш достатъчно. Може да имаш богат речник и интелигентен стил, може да си имал само шестици по литература, но това не е достатъчно, защото:

 1. копирайтингът не е просто писане на красиви и завъртяни фрази, а насочено търсене и намиране на точните думи и изрази.
 2.  позитивното отношение се ражда не при срещата с абстрактни оценки, а при превръщането на читателската мисъл в четка, която рисува подходящите впечатления
 3. не можеш да убедиш някого в нещо сериозно, ако обобщаваш и го даваш отгоре-отгоре, за да си възможно най-кратък. Понякога, доста често всъщност, умело написаните и фокусирани дълги текстове са по-ефективни.

Затова трябва да признаеш, че писането на текст е специфична дейност, която се подчинява на принципи, бистър ум, умения, специфична креативност – а не е просто литературно занимание.

Ако си прозрял това и имаш собствен сайт, на който искаш да създадеш добра репутация, поръчай ни копирайтинг услуги.

Ние сме Авторско и с нашия копирайтинг ще качим сайта ти на крилете на точните думи, за да полети той към върховете на популярността в Интернет.

Очакваме те!

{ 2 comments… add one }
 • Иво 13 June 2015, 09:57

  Доброто съдържание винаги ще е актуално за хората и търсачките. Кой би предпочел някакъв безсмислен текст? Затова има и seo копирайтър, който предлага копирайтинг услуги, той ще ви напише статия с достатъчна дължина, добра плътност на ключовите думи и най-важното, ще е полезна и за потребителите и за търсачките.
  В заключение ще кажа, че не трябва да се пренебрегват, а да се ползват копирайтинг услуги, но предлагани от професионален seo копирайтър, доказал се в писането на качествено съдържание.

 • Kalin 14 June 2015, 15:46

  Да, и аз съм на мнението, че съдържанието е най-важният ключов фактор за потребителя.
  Всеки добре създаден текст, предлагащ конкретен продукт, подкрепен и аргументиран с качествата на предлаганият продукт, води до увеличаване на продажбите.

Leave a Comment

error: Content is protected !!