≡ Menu

Как фирмен сайт да излезе на първо място в Google

Искате ли, сайта на фирмата ви да излезе на първо място в Google?
Знаете ли, как да постигнете пълен ефект при оптимизация за търсачки?
Можете ли, да привлечете таргетиран трафик към вашите стоки и услуги?

SEOTО ще се погрижи за всичко това и то на най-ниски цени. Използваме съвременни техники, чрез които класираме уеб сайтове на екстра позиции в най-големите търсачки без никакъв риск от ъпдейти, наказания и други проблеми.

От както сме на SEO сцената се стараем да работим според всичко, което се случва с алгоритмите на Google и предоставяме богати възможности по вътрешна и външна SEO оптимизация, регистрации по социални мрежи, уеб директории, директории за статии, Web 2.0 сайтове и всякакви други, които помагат да бъдете първи в схемата.

Освен, че можем да изработим сайта ви, добавяме и специални плъгини, с които ще изстреляте ключовите ви думи на първа страница. Слагаме подходящи заглавия, описания, H1, H2 и т.н. тагове на статиите и дори сме способни да създадем уникално съдържание, което да разпространяваме с прикрепена връзка към вас.

И макар, че работата е много ние сме готови да я поемем като, ще работим неуморно за да постигнете най-добър резултат. Разбира се, вие също ще помагате с текстове, снимки и каквото е нужно за свършим по-бързо основната задача.

Веднъж оптимизиран сайтът ви, трябва да се поддържа жив като ние ще обясним какво се изисква от вас. Ангажиментът ви е малък и е свързан основно с представянето ви в соц. мрежи тип ала Фейсбук, Туитър и други.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!