≡ Menu

Калъфи за Samsung Galaxy S4

Всяко неволно изпускане или докосване до груба повърхност носи пагубно влияние върху общото състояние и външния вид на Вашия телефон. Като че ли повече хора започнаха да обръщат повече внимание на това как да осигурят защита на своя телефон. Мобилните устройства са скъпи, закупуването им не може да бъде извършвано всекидневно.

Предлаганите калъфи за Samsung Galaxy S4 могат да бъдат разгледани в няколко категории – осигуряващи защита на телефона, с уникален дизайн и осигуряващи максимално ниво на защита. За да бъдете сигурни, че мобилният апарат ще бъде предпазен от случайни удари или надрасквания, изберете калъф от кожа или силикон. Продуктът, който е изработен от кожа е ръчно направен. Вътрешната част на аксесоара е снабдена със специално покритие, което предпазва екрана от надраскване при затваряне на калъфа. Някои от кожените калъфи са дело на дизайнерски труд. Силиконовите аксесоари за защита са също толкова надеждни, колкото и кожените. Силиконът в предната част на телефона обгръща краищата на дисплея. Както кожените, така и силиконовите калъфи позволяват на собственика да използва мобилния апарат без да го изважда.

Модерните калъфи за Samsung Galaxy S4 задоволяват и най – капризния вкус. Цветовете, в които се предлагат са елегантния черен, червен, бял, светлосин, розов и комбинации от два цвята. За претенциозните клиенти се предлагат модели, които са декорирани с кристали Сваровски. Калъфите могат да бъдат с капаче, което се отваря встрани, да се прикрепват към колана, а също и да бъдат носени с връв около врата. Ако за собствениците на Samsung Galaxy S4 е важно да бъдат сигурни, че мобилният им апарат е максимум защитен, то калъфите, които са изработени от алуминий и неопрен ще бъдат правилния избор. Разнообразието в цветовете и моделите присъства отново. Предпазните аксесоари се предлагат и в модел, които наподобява ръчен часовник. С негова помощ, телефонът ще бъде винаги пред очите ви. Интересни предложения представляват калъфите със закачлив десен от червени точки. Разнообразието в декорацията е наистина огромно.

Дамите, които притежават Samsung Galaxy S4 ще могат да се насладят на удоволствието да избират между множество качествени и красиви калъфи. Голяма част от предлаганите предпазни аксесоари са ръчна изработка. Това гарантира изпипването на всеки детайл по тяхната повърхност. Като предпочитани от хората на бизнеса калъфи за Samsung Galaxy S4 се очертаха кожените аксесоари. Силиконовите, алуминиевите и неопреновите калъфи се препоръчват на младите хора, които водят бурен начин на живот. Неволните изпускания и удари не представляват проблем. С помощта на предпазващите аксесоари, животът на мобилния апарат ще бъде удължен. Всеки калъф е със свои индивидуален външен вид.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!