≡ Menu

Капачки за буркани “Омния”

На дали има хора, които никога не са приготвяли зимнина, не са консервирали компоти, туршии, лютеница или месни продукти. Ако не сте, а имате готовност и свободно време, а и буркани, продукти, подправки, съответна рецепта и не на последно място капачки за буркани. Капачките са от изключителна важност, защото ако те не са първокачествени и не прилепват към буркана, се рискува целия Ви труд да бъде напразен.

За това е добре да се сдобиете с качествени и сигурни капачки за буркани, за да сте убедени, че след стерилизацията, зимнината ще запази вкусовите си качества за по-дълго време. Производители на капачки за буркани има много, но ние сме фирма със солиден опит в този бранш. Основните типове капачки за буркани са „Омния“ и „Туист-оф“.

Капачките „Омния“ са най-харесваните от клиентите, заради високата издръжливост при стерилизация при температура над 120 градуса, както и заради фиксираното прилепване към отвора на буркана, благодарение на поставеното уплътнение. Тяхната основна насока е за буркани без винт и се ползват най-вече в домашни условия. Освен с установения метален облик на алуминиевите капачки, дружеството пуска в употреба и единствените по рода си полиграфирани капачки, заменящи предшествениците си с пейзажи и цветни картинки. На българския пазар се предлагат и няколко подтипа на капачките „Омния“: Роси, Лято, Ловеч, Раковски, Етрополе, Пещера, които са посветени за другите конкурентни райони на България. Като от приготовлението им до сега, капачките „Роси“ са отчели продажба над 200 000 000 бройки. Капачки „Омния“ се предлагат и с различни диаметри, като масовия е 82.3mm.

С цел да запази първите си позиции и да бъде конкурентно способна, фирмата излага на прецизни проби всички произведени капачки за буркани. Главната цел е да се провери качеството, което се подава към крайния потребител. Така капачките “Омния” си запазват високата надеждност и гарантирания стандарт, с което са свикнали българските купувачи.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!