≡ Menu

Капачки за буркани

Най-масово разпространените капачки за буркани на българския пазар са основно от двата типа „Омния“ и „Туист-оф“.

Капачките от тип „Омния“ са най-популярните и предпочитани сред потребители. Едва ли има домакинство, което не е консервирало зимнина и не е запознато с характеристиките на капачките. Те са предназначени за без винтови буркани. В домашни условия много хора си затварят плодове, зеленчуци, месо и други. Стерилизират бурканите пълни с продукти, с цел да запазят за по-дълго време вкусовите им качества. Подтипат капачки на „Омния“ са капачките „Роси“, като благодарение на високото качество на продукта и добре проведената рекламна кампания, “Роси” намери своето заслужено място на пазара. За това говорят и реализираните продажби, от създаването и до сега – 200 000 000 броя.

Другият тип „Туист-оф“ са капачките предназначени за винтови буркани, като основно приложение намират при големите производители консервиращи хранително-вкусова продукция. Все повече хора започват да ги предпочитат пред останалите заради лесния начин на работа с тях. С едно завъртане и развъртане и буркана се отваря или затваря. Изключително са издръжливи на висока стерилизация до 121°С, което също е предпоставка да се налагат все повече и повече.

Фирмата производител е създадена през 2000 година с основен предмет на дейност производство на алуминиеви капачки. Разполага с оборудване за производство на капачки за буркани „Омния“ с капацитет 40 000 бройки на час. Фирмата ежемесечно прави тестове в собствена специализирана лаборатория, с които проследява качеството на произвежданите капачки. Използваните материали в производството на всички видове капачки, само по себе си представляват съвкупност от отделни елементи, всеки от които притежава сертификат за качество ISO 9001. За да бъде фирмата гъвкава и конкурентна, се предлагат различни марки капачки за буркани насочени към пазара в конкретния район на България.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!