≡ Menu

Климатици попродажба монтаж и поддръжка

Фирма ни се занимава с продажба, монтаж, поддръжка и ремонтна дейност на климатици и други климатични системи. Дружеството работи с екип от професионалисти, извършващи качествено обслужване, както по домовете, така и в магазинната и сервизна мрежа. В магазинът ни могат да бъдат закупени висококачествени климатици, отговарящи на нуждите и възможностите на широк кръг клиенти.

Фирмата извършва продажба на както на нови климатици, така и на климатици втора употреба, които притежават нужните технически характеристики и отговарят на условията за качество. Сред богатата гама от климатични инсталации могат да бъдат намерени имената на световноизвестни марки, като OSAKA, MIDEA и FUJISTU и много др. Климатици от нас могат да бъдат закупени, както в магазинът в гр. София, така и чрез онлайн платформата на фирмата ни.

Качественото обслужване и нивото на предлаганите услуги от страна на фирмата са ключов фактор при избора на даден продукт. Ето защо фирма ни се стреми да удовлетвори максимално потребностите на настоящите си и бъдещи клиенти, създавайки благоприятни условия за работа и обслужване на високо ниво.

Фирма ни притежава дългогодишен опит в дистрибуцията и продажбата, както на климатици, така и на климатични инсталации. Услугите, които предлага, са свързани с цялостна поддръжка, ремонт и сервиз на климатици, независимо дали са в гаранционен срок или не. Поддръжката на продуктите включва тяхната настройка, зареждането им с фреон, подмяна на компресори, четирипътни вентили, кранове и други. Фирмата предлага монтаж и демонтаж, подмяна на електрониките на външно или вътрешно тяло, както и диагностика на желания от Вас адрес.

Фирмата предлага голям набор от инверторни климатици, които превъзхождат останалите инсталации по това, че саморегулират мощността си, предлагат плавна промяна на температурата в помещението и по този начин са икономични откъм електроенергия.

Друго голямо предимство на компанията са климатиците втора употреба, които предлага. В днешно време оборудването с климатици във всеки дом и стая изисква известни първоначални инвестиции, които могат да се окажат непосилни за голяма част от бъдещите клиенти. Ето защо от фирма ни предлагат подходяща алтернатива, за потребителите, които желаят да закупят климатик, а именно продукт втора употреба. За целта, всеки артикул преминава през фабрично рециклиране, за да стане годен за употреба и да отговаря на нужните технически изисквания.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!