≡ Menu

Кои са най-актуалните модели панталони и как да ги носим според дрехата

Панталонът без съмнение е една от най-обичаните дрехи в студените месеци. Това обаче съвсем не е всичко. Интересни предложения за модели, десени, кариоки може да откриете и складове за дрехи втора употреба, а преди това научете кога и как да съчетавате:

Панталон с висока талия – подходящ за ниски дами, но кройката изисква да е права. Клош формите са подходящи за по-едрите жени. Панталоните с висока талия са изключително модерни всяка есен и зима. Те са широко падащи и изключително удобни. Тази дреха е способна да прикрие недостатъци по краката и добре се съчетава с тънко коланче, което да извайва талията.

Панталон с дължина 7/8 – за дамите с нисък ръст, закръглена форма или къси крака, този модел не е най-добрия избор. Винаги може да намерите по-подходящи предложения сред маркови дрехи втора ръка в тях дори миньончетата ще направят правилния избор, стига да имат изваян силует. Моделът на панталон 7/8 е широк тип кройка и лесно се комбинира, както с есенни обувки, така и с ботуши.

Класически модел дамски панталон – това е панталонът за стройна фигура. На по-закръглените дами няма да стои много добре, но за това пък те могат да избират всякакви модели дрехи онлайн втора ръка. В класическия модел панталон трябва да се внимава и с пенсовете в областта на талията. Такива могат да прикрият или да акцентират върху лекото коремче, в зависимост от разположението им. Хубавото при тези панталони е, че почти винаги са на мода и се придържат смело към вече утвърденото. Практични, елегантни и идеални за почти всеки случаи тази дреха се вписва в дрескода на компании изискващи дори прекалена строгост по отношение на облеклата.

Панталон с ръб – това е идеалният модел за удължаване на краката. Трябва обаче да се внимава с ширината им. Обикновено тези панталони са по-тесни и лесно разкриват недостатъците на краката. Панталоните с ръб изискват повече внимание в комбинирането им с други дрехи и не са напълно подходящи за всичко. Прекалено аристократичните комбинации също не са много уместни или поне не за всеки повод.

В случаи, че тези идеи не са ви били достатъчни, то винаги може да научите повече за най-новото в света на модата от дамски дрехи втора ръка онлайн. Време е да изневерите на своята индивидуалност.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!