≡ Menu

Кои форекс брокери са легитимни?

Много хора са си патили от лъжливи обещания, най-вече в интернет пространството. В интернет скемърите се занимават най-вече с обири на банкови сметки. Тъй като forex бизнеса също е свързан с преминаването на огромни потоци пари, той също попада под прицела на интернет джебчиите. Те правят перфектни копия на истински и легитимни сайтове, разработват вирусни програми така, че лесно да проследяр личните ви данни и посе да ги използват, за да източат сметката ви.

Ето ги и нещата, за които трябва да отваряте очите си. Информацията, която ще видите по-долу е събрана от съвети на опитни трейдъри:

Първото нещо, което трябва да забележите е географската локация на брокера. Ако се намират в страна, в която финансовата индустрия не се регулира от съответния регулаторен орган, просто затворете браузъра и не си отваряйте демо сметка. Този съвет би прозвучал ужасно за легитимните форекс брокери, разположени в държави без добре регулирана финансова политика. Според опитните трейдъри добри брокери са австралийските, американските, а за най-добри те класират британските. На второ място погледнете номера за лиценз на съответния форекс брокер, които се издавар от държажни контролни органи, които следят операциите на фирми, занимаващи се с инвестиции и финанси. Така и инвестициите ви ще бъдат защитени. Имайте предвид, че има и фалшиви регулаторни органи, създадени от интернет крадците. Затова проверете от колко време оперира съответния регулаторен орган, потърсете коментари, допитайте се до финансов експерт за мнение.

Стойте надалеч от възможности, които са твърде хубави, за да са истина. Обикновено жертва на мошениците стават хора, които наскоро са придобили голяма сума пари и затова им се обещава висока възвращаемост, ниски лихви и т.н. Във търговията на форекс е същото – може да ви предложат да вложите по-голяма сума, обещавайки ви по-голяма въвращаемост. Съвета на опитните трейдъри е да влагате толкова, колкото можете да загубите така, че да не не нарушите спокойствието и стандарта си на живот. Бшгайте и от форекс брокери, котио ви обещават точни прогнози и гарантират огромни печалби или пък омаловажават инвестиционните рискове. Слогани от рода на : „С нас седмичната печалба от 1000 евро е гарантирана“ или „В нашата платформа за търговия не съществува риск.“ не трябва да ви привличат.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!