≡ Menu

Комоли вярва в развитието на Керъл

Бившият спортен директор на Ливърпул Деймиън Комоли изрази възхищението си от страхотната форма на нападателя Анди Керъл и вярва, че той тепърва ще доразвива уменията си в атака на „Анфийлд”.

49-годишният Комоли остана доволен от представянето на младия талант в последно време и смята, че на него тепърва му предстои да покаже най-доброто от себе си. Мнението на спортния директор е споделяно и от редица футболни експерти във Висшата лига.

Въпреки трудното начало, което имаше с екипа на „червените”, 23-годишният нападател започва да показва своите големи възможности, като успя да отбележи гол на Челси във финала за ФА Къп, а освен това направи още един силен мач срещу същия съперник, броени дни след това.

Във връзка с развитието на Керъл, Комоли заяви пред журналистите на острова:

„През цялото време докато бяхме и двамата в Ливърпул, той никога не пиеше или правеше други глупави неща. Той се грижи за себе си.”

„Подобри изключително много техническите си качества, бяга по-добре, намира се в страхотна форма и начинът му на живот е много целесъобразен.”

„Това е част от процеса на обучение. Когато дойде за първи път в Ливърпул, хората от треньорския щаб му казаха – ‘Това е, което трябва да направиш за да се изкачиш до върха’. Той напълно прие тази идея и сега я осъществява на практика.”

„Сега вече може да видите резултатите и според мен това е само началото. Доказано е, че нападателите достигат своя връх, когато са на 26, а той в момента е на 23 години.”

В последния кръг от Висшата лига Ливърпул гостуваха на Суонзи, като „мъсисайдци” бяха фаворит за спечелването на предстоящия според повечето спортни залагания за Премиършип, но въпреки това загубиха с минималното 1:0.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!