≡ Menu

Комплект козметика за лице Jean d’Arcel против образуване на акне

Когато избирате козметика за лице с действие против акнето трябва да знаете също и от какви грижи се нужда кожата ви ако е предразположена към появата на акне. Вземете си Jean d’Arcel козметика за лице и тяло, в която се съдържат две много важни съставки – бензол пероксид и салицилова киселина, които активно се борят срещу появата на акне.

Бензолов пероксид убива бактериите, които предизвикват и подклаждат инфекция, а салициловата киселина ексфолира космения фоликул, което спомага за премахването на мазнината и отпушването на порите на кожата. За хората, които не са особено запознати с това от какви козметични средства се нуждаят на пазара се предлагат комплекти против появата на акне. Спокойно можете да ги закупите от близките аптеки, дрогерии и дори в някои големи вериги магазини. В тези комплекти за грижа за кожата се съдържа козметика за лице, която активно се бори с акнето, но също така помагат на кожата като я овлажняват, омекотяват и правят по-силна.

Комплектите професионална козметика против акне са най-добрия начин да се справите с проблемните и упорите пъпки, които измъчват лицето ви. Продуктите съдържат както химически, така и природни вещества, които работят едновременно върху повърхността на кожата, но също и по-дълбоко, за да се постигне по-голям почистват ефект на порите. Желателно е ежедневно да полагате грижи за кожата си с помощта на останалите почистващи и хидратиращи продукти от комплекта.

Все пак, преди да се хвърлите и закупите първия комплект козметика против акне е желателно да се консултирате с вашия дерматолог, за да избегнете евентуални по-големи неприятности.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!