≡ Menu

Коя дограма е подходяща за вашите прозорци?

Задавате ли си въпроса, каква дограма да избера? Сигурно е така щом сте попаднали на тази статия, но ние няма да ви рекламираме конкретна фирма за дограми, а ще ви дадем надяваме се полезна информация, която да използвате, когато отидете до фирмения магазин, откъдето ще получите нужното остъкляване. Нека не пишем празни думи, а да започне по същество.

ПВЦ профилите са много използвани в наши дни, но потребителите смятат, че всичко се касае до пластмасата, което не е правилно. От ключово значение е избора на стъклопакет и обков, защото ако последния се развали, то вие ще платите много висока сума за неговия ремонт. Ето защо, е нужно да се поинтересувате от видовете обкови и стъклопакети предлагани на пазара.

В същото време може да обърнете внимание и на алуминиевата дограма, като вземете предвид спецификите от сорта на топъл и студен профил. При първия, появата на конденз е сведена до тотален минимум, ала при студената серия кондензацията е възможна, което я прави подходяща за сгради и помещения, които нямат нужда от перфектна топлоизолация.

Дървените дограми пък са естетически издържани и придават атрактивна визия на помещенията ви. Те също имат добри характеристики от гледна точка на топлоизолация, но пък за сметка на това се поддържат трудно. Дървото има нужда от лакиране и боядисване, което отнема време, а и може да излезе скъпо на собствениците на апартаменти и къщи.

Предлагат се специални стъклопакети издържащи през всеки сезон и осигуряващи достатъчно слънце през лятото и противодействащи на студа през мразовитите сезони. Един добър избор за потребителите би бил стъклопакета 4 сезона, който стана изключително популярен днес.

Друго разумно решение за домакинствата са противовзломните обкови. Те ще ви предпазят от влизане с взлом през прозореца на жилището ви, така че не се колебайте да ги потърсите. Отварянето на прозорците ще стане мисия невъзможна за крадците и ще спре престъпните им намерения спрямо жилището ви. Цената на обкова против взлом е напълно достъпна за вас.

Сега можете да вземете решение, какъв вид дограма да закупите, но не пропускайте останалите фактори, за които писахме в тази статия, тъй като те са от особено голямо значение, ако искате да попаднете на стойностен продукт, който ще ви радва десетки години наред.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!