≡ Menu

Красиви бижута + перфектния маникюр – топ тенденцията на зимата

Всеки търси начин да е креативен и различен във визията си, като за тази цел можем да се възползваме от огромното многообразие на аксесоари, които ни предлагат магазините. Една сравнително нова, но вече много популярна тенденция е съчетаването на цвета на всички избрани от вас бижута с вашия маникюр. Те са наистина нещо много ефектно и отличаващо се на фона на познатите ни вече акценти към облеклото. Ако искате да се отличите с перфектния си моден почерк, усет към изтънченото, да покажете една наистина завършена визия, значи точно от тези бижута се нуждаете.

За никого не е тайна, че перфектните нокти са също един вид бижу, което можем да съчетаваме с нашите дрехи, но и аксесоари, за да сме модерни и красиви. Новият начин на хармонично единство на стилните ви бижута и маникюр днес придобива съвсем нови граници и хоризонти. Благодарение на вашата креативност, вие можете да измислите хиляди варианти за съчетаване. Разбира се акцентите, на които сте заложили може да са изработени от различни материали, като например днес е много актуални съчетаването на цвета на ноктите ви с красивите сребърни бижута. Тази мода е особено силна именно по-това време на година, когато ние наблягаме на маникюра, в който преобладават сивите и златисти оттенъци, а те ще се съчетаят перфектно с цвета на среброто. Не забравяйте да подготвите вашите бижута за новогодишната нощ, за да не се налага да се заемате с тази задача в последния момент. Освен това, така ще се улесните в избора на красиви аксесоари и бижута, с които да украсите ръцете си, но и да ги съчетаете с вашите нокти.

Бъдете стилни и красиви, засияйте като истинско злато в новогодишната нощ. Подайте се на еуфорията и се подгответе от рано, както с вашите тоалети, така и с всички бижута, с които ще съчетаете облеклото си. Станете крилцата на вечерта в празничната нощ!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!