≡ Menu

Кратко ревю на Таблет ASUS Fonepad ME175CG 3G

ASUS е от хардуерните производители, които мислят за комфорта на своите клиенти. Това става очевидно, хвърляйки бърз поглед към разнообразието от размерите на таблети, технологии, функции или накратко – тип устройства в търговската мрежа в момента.

Част от именно това разнообразие е хибридът ASUS Fonepad ME175CG. Таблетът функционира на пълни обороти посредством процесорът – CPU Intel Z2520 с честота 1.20GHz. Разполага с 1GB RAM памет, а общото пространство за съхранение на файлове или приложения е 8GB. Разбира се, таблетът има и MicroSD (SDHC) четец на карти памет, което позволява използването на памет в размер до 64 допълнителни GB.

LCD LED дисплеят е с размер 7 инча, разположени върху IPS панел с 1280х800 WXGA резолюция. Разграничава се по размер от традиционните таблети, използвани често за презентация. Но предвид хардуерните му характеристики, по не отстъпва по нищо друго.

Удобство и още повече функционалност позволява интегрираната навигационна GPS система. Така освен за бизнес комуникация и сърфиране из интернет или социалните мрежи, ще стигнете до крайната си дестинация без да изгубите пътя.

Разполага с 3G и Bluetooth 4.0.

Не ни изненадва и присъствието на някои вече традиционни за мобилните устройства детайли, като два броя камери – предна 0.3М и задна – 5М. Разполага с G-сензор и Е-компас, а инсталираната операционна Android 4.3 е в пълна работна готовност, благодарение на полимерната батерия с мощност 3910mAh.

Тежи 339 грама. И се предлага в черен цвят.

Функционалност, надеждност, безупречен дизайн и безкомпромисно представяне. Подходящ за бизнес пътувания и комуникация „на крак“. Благодарение на операционната система е възможно създаването, редактирането и респективно на това – изпращане или презентиране на редица файлове. Не остава на заден план и аспектът на забавлението, което се крие в стотиците безплатни приложения, достъпни за потребителите.

Комплимент към клиентите на онлайн магазин ни е и 8GB-овата карта памет, която пристига в комплекта на ASUS Fonepad ME175CG 3G.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!