≡ Menu

Легендата за Испания с многобройни почитатели

След многобройните турски сериали излъчени по телевизията и то във времето, когато повечето хора са пред телевизорите дойде време за промяна.

Наскоро започна излъчването на нов испански сериал. Името му е лесно за помнене – Легендата за Испания. Още с излъчването си на първия епизод, който беше на 10-ти януари сериалът даде заявки за една много успешна и интересна продукция. Актьорите се справят чудесно с ролите си.

Оказва се, че интересът към испанският сериал Легендата за Испания е голям. Още с излъчването на първия епизод от сериала, много почитатели започнаха да коментират по форуми. Впечатленията и реакциите им са много положителни.

Съвсем нормално е и освен много почитатели Легендата за Испания да има и хора, които са против излъчването му. Според тях има много насилие и кръв, което не е подходящо за детската аудитория.

И все пак винаги ще има хора, които да харесват, и такива, които да отричат Легендата за Испания.

Критиците определиха испанската сага като историческа драма. В нея се преплитат много емоции. Героите са изпълнени със страст, много чистолюбие и дори са готови да жертват най-ценното – живота си в името на своята кауза.

Римляните са се настанили на испанска земя. Начело стои претор Галба, заедно с многолюдната си войска и семейството си. Той е решен на всяка цена да завладее испанските земи. Наясно е, че това няма как да се случи по мирен път. Претор Галба решава да действа против нарежданията на римският сенат. Габла е лукав и алчен за власт човек. Има многолюдна армия и хора, които го защитават.

Испанците пък от своя страна са мирни хора и не искат да се бият. Съветът на испанските селяни взема решение, че няма да се опълчват срещу римските войски на претор Галба. Въпреки това решение, група млади хора на чело с пастира Вириат решават да търсат справедливост и да отмъстят за своите близки.

Всеки епизод е интригуващ и с нетърпение ще проследим развитието на събитията в испанският сериал Легендата за Испания.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!