≡ Menu

Летищата и ние полети

В днешно време всички сме свикнали с унифицираните сиви пространства, в които попадаме по време на пътуване, където най-вълнуващото, което може да ни се случи е да се отбием в някой мол за пазаруване или някаква интересна хранителна верига.

Разбира се, има и интересни летищни пространства, които не са просто посрещачи и изпращачи на полети от цял свят, а места, в които на човек му се иска да се задържи по-дълго.

Така или иначе летищата няма да се променят сами, трябва им помощ. Необходимо е желание и хъс пасажерите да споделят своите идеи за по-добри летища, да изискват повече от тези пространства и естествено самите те да се държат подобаващо във и към тях.

Вижте три интересни идеи, които си струва да бъдат разпространени из повече летищни пространства по света.

На пазар

Искаме или не искаме да си признаем, пазаруването е неизменна част от живота ни и липсата му или некачественото такова ни прави сърдити. Ето защо би било много добре ако по-голяма част от любимите търговски брандове на пасажерите по света намерят място на летищните терминали.

Хората обичат да пазаруват и обикновено предпочитат да харчат парите си за познати и изпитани марки. Колкото повече възможности за това им дават летищата, толкова по-спокойни и удовлетворени ще се чувстват хората.

Здравословна храна

Всички сме забелязали колко намръщени са хората на летищата. Част от причините могат да се крият в това, че са изморени, а друга част във факта, че не могат да се нахранят добре. Летищата могат значително да подобрят представянето си, ако въведат продажбата на пресни храни. Магазините за плодове и зеленчуци вече са факт на някои от световните летищни терминали, така че имплементирането им и на други, вероятно е въпрос само на време.

Киносалони на летищата

Най-добрата идея, която няма нужда от разяснения и вероятно ще помете всички други опити за забавни зони из летището е киносалонът. Сигурно за това още не можем да я видим реализирана. Остава само да чакаме и да си мечтаем, между някои полети да гледаме някоя премиера преди всички.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!