≡ Menu

Ловеч и околността – мястото за идеалната почивка

Почивката е прекрасен начин да разнообразите скучното сиво ежедневие с нещо приятно. Ако обмисляте варианти за дестинациите за тазгодишната ваканция – съветваме Ви да включите в сметките и Ловеч. Тук ще прекарате страхотно, защото града е невероятно красив и спокоен.

Ловеч и страхотните възможности, които ще Ви предложи

Ловеч ще Ви допадне с доброто си разположение. Тук ще се намирате на границата между Дунавската равнина и една от най-красивите ни планини – Стара планина. Ще се наслаждавате на прекрасния изглед към Балкана от съвсем близо. Освен това тук се намират и куп забележителности, на които можете да се полюбувате в свободното си време. Ако сте взели решение, че Ловешко е подходящо място за организиране на семейната почивка, но искате да сте още по-отдалечени от шума на града, то село Хлевене е мястото за Вас. Тук можете да отседнете в къща за гости, която е една от най-забележителните в селото. Ще Ви допаднат и всички удобства, които гостоприемната къща ще Ви предложи. А времето, което не прекарвате в хотела, ще можете да оползотворите в разходки из околността. Определено ще се уверите в красотата на този край.

Спокойна ваканция в село Хлевене

Почивката в Ловешкия край има много предимства. Тук е прекрасно, по което и време да дойдете през годината. Можете да се насладите на разходка до крепостта Хисаря в Ловеч. Покритият мост на Колю Фичето също е една от забележителностите в този регион, която заслужава вниманието Ви. Едни от най-интересните пещери у нас – Деветашката и Крушулски водопади също ще се намират съвсем близо. А ако сте взели и децата, то разходка из зоологическата градина в Ловеч ще бъде страхотно преживяване и за тях. Село Хлевене има какво да Ви предложи, независимо дали става въпрос за природни дадености или място, където да отседнете. По отношение на забележителностите – вече Ви набелязахме няколко. Относно организирането на почивката, съветваме Ви да се обърнете към гостоприемна къща за гости, Хлевене. Няма как да останете разочаровани от страхотното съчетание на уютна стая и прекрасна природа.

Ако се чудите как да изненадате цялото семейство приятно, то организирането на почивка или дори една мини ваканция е един изключително лесен начин да върнете усмивките на лицата им. Убедени сме и че няма да сбъркате, ако за дестинация изберете Ловеч или някое от прекрасните спокойни села в околността. Хлевене ще осигури всичко онова, което Ви е необходимо за прекарването на една незабравима почивка.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!