≡ Menu

Манастирски ливади

Полезна информация за квартал Манастирски ливади. Квартал Манастирски ливади е сред най-луксозните и предпочитани за живот нови квартали в София. Отличното му местоположение в южна София го прави перспективен и предпочитан избор на крайни клиенти и инвеститори сред морето от обяви за продажба на апартаменти в София.

В началото започнал своето съществуване по проект за вилна зона към столицата, Мапрнастирски ливади постепенно се е превърнал в пълноправен столичен квартал, където почти всички нови сгради са построени преди не повече от 10-15 години, а някои дори преди 1-2 години. Манастирски ливади са част от район Витоша, който се отличава с изключително спокойната атмосфера, чистия въздух – директно идващ от планината, както и отличните си комуникативни възможности посредством големи пътни артерии като булевард „България” например.

Освен Манастирски ливади в район Витоша влизат и кварталите Бояна, Симеоново, Драгалевци, Княжево, Павлово, Бъкстон и селата Мърчаево и Владая. Общото население на район Витоша по последна информация на административните органи е 75 хиляди души, а площта му възлиза на 120 квадратни километра.

Завършването на комплексната инфраструктура на квартала се бави заради интензивното изграждане на канализацията (лично уверение за това направи столичния кмет – госпожа Йорданка Фандъкова), пълната газификация на квартал Манастирски ливади и изграждането на високоскоростно оптично трасе за пренос на данни. Всичко това се очаква да приключи в края на 2012 и началото на 2013 година, като се предвижда тогава понижените сега цени на апартаменти в Манастирски ливади да се повишат значително.

В близост или в самия квартал ще откриете: кафенета, ресторанти, търговски центрове, болница – МБАЛ „София”, аптеки, СПА, фризьорски и козметични салони, фитнес центрове, хипермаркет “Bila” и Mall България (на бул. България). В и по периферията около Манастирски ливади ще откриете също така детски градини, детски парти клубове, множество доставчици на интернет доставчици, училища, поликлиника.

Ако сте решили да изберете сред обявите, продажба на апартамент в Манастирски ливади, то това е един отличен и перспективен избор за вас и вашето семейство и ще гарантира едно отлично семейно „огнище”, в което щастливо да израснат вашите деца.

Ако вече сте закупили апартамент в Манастирски ливади, но желаете да му придадете собствен стил, то можете да откриете и фирми за окачени тавани и гипсокартон в Манастирски ливади, а ако желаете още по-пълното освежаване на вашия нов апартамент, то можете да потърсите и услугите на фирма за боядисване в Манастирски ливади.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!