≡ Menu

Масажни възглавници за Вашият добър тонус

Масажни възглавници, лукс или необходимост. Съвременният и модерен начин на живот е свързан с развитие на нови технологии били само мечта в миналото, създаване на бързи и лесни транспортни средства за предвижване по земя, вода и въздух, откриване на нови лекарства лекуващи смъртоносни болести. Цивилизацията обаче крие своите минуси, свързани с промененият начин на живот, откъснат от близостта с природата и физическия труд. Големият бич на съвременното общество е обездвижването и неправилното хранене. Приемът на вредни полуфабрикатни храни в комбинация с липсата на достатъчна физическа активност води до проблеми с наднорменото тегло, сърдечно-съдовата система и развитие на диабет. За последните сто години болните от сърдечно-съдови заболявания и прекаралите инфаркт са се увеличили многократно. България заема челно място по брой хора преминали инфаркт.

Статистически данни показват, че намалява възрастта на хора прекарали инфаркти и все повече млади хора до 35 годишна възраст попадат в застрашената рискова група. Затлъстяването и обездвижването се оказват фактори определящи физиологичното състояние на 80% от наблюдаваните пациенти. Останалите 20% включват болни с вродени сърдечни малформации и наследствена обусловеност за развитие на заболяване на сърдечно-съдовата система.

Всеки човек попадащ в рисковата група трябва да следи ежедневно кръвното налягане и пулса на сърцето, фактори показващи наличието на евентуален проблем. Редовните прегледи при специалист-кардиолог, заедно със събраните данни за състоянието на сърцето гарантират по-голям шанс за навременна реакция. Ние Ви препоръчваме, с цел подобряване на вашият добър тонус да си вземете или ако имате възможност да тествате масажни възглавници. Високо нашумели, вече предлагани от различни марки масажни възглавници в България, изберете такава с доказано качество и европейска марка.

За борбата с обездвижването е достатъчно да спазвате няколко основни правила и ще усетите разликата в подобряване на физическия тонус и повишаване на настроението. Спазвайте строг хранителен режим, свързан с намалена консумация на вредни храни с високо съдържание на консерванти, увеличен прием на пресни плодове и зеленчуци и избор на месо с по-малко съдържание на мазнини. Увеличете физическата си активност, като си позволявате да ходите повече пеша през деня, правите си уикенд в планината или спортувате вечер след края на работния ден.

Ние от екипа на онлайн магазина ви препоръчваме по време на работа да си позволявайте няколко минути пълен релакс. Ако комбинирате почивката си с 15 минутен масаж, ще се почувствате свежи, бодри и заредени с енергия необходима за да се преборите със стресовия, работен процес. За ефективен и освежаващ масаж не е необходимо да посещавате специализирани салони за релакс.

Използвайте малките, ефективни масажни възглавници на марките Casada и Medisana, под формата на моделите масажни възглавници (Miniwell, Miniwell Twist, Maxiwell II, Maxiwell III, Medisana Ecomed MC 80E, Medisana MPD, Medisana Shiastsu MPF). Те притежават вградени, механични, ролкови глави, които според избора на програма осъществяват ролков, потупващ или шиатсу масаж. С дистанционното управление може да регулирате силата, вида и интензивността на масажа. Малкият размер на масажната възглавница позволява да я използвате за масаж на различни зони (врат, кръст, гръб, бедра, гръбнак) според вашите желания, навсякъде (в офиса, колата или у дома) и по всяко време от забързания ден.

Движението, правилното хранене и ефективната почивка са тайната на пълноценния живот, изпълнен с енергия и добро настроение.

Масажни възглавници за Вашият добър тонус от онлайн магазина ни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!