≡ Menu

Масажори – необходимият СПА релакс у дома

Ако се чудите как да се справите с неприятните болки в гърба от застояване, неправилна стойка и натрупана умора или как да избягате от нежеланото усещане за схващане в мускулите на крайниците, масажорите на известнните марки са Вашето решение. В он-лайн магазина ни ще откриете цялата гама продукти (масажори, масажни кресла, масажни възглавници и фитнес тренажори) на марката. В него можете да откриете масажори за всяка част от тялото. Масажорите са идеалното решение за ефективен масаж на главата при главоболие или за отмора след продължителен и стресов ден. Ако страдате от разширени вени, отичане на крайниците, усещате умора и тежест в краката, отдайте се на релаксиращ масаж на стъпалата с помоща на масажори. Масажът на стъпалата раздвижва кръвообращението, спомага за разсейване на отока в крайниците и подпомага борбата с неприятните разширени вени.

Пълноценната почивка у дома е много важна за здравословен и пълноценен живот. Ефективна почивка и релаксация пред телевизора или с приятна книга вече е възможна също с масажиращи кресла на извесни у нас реномирани марки. Удобни, отморяващи кресла с модерен дизайн и уникален масажен ролков механизъм. С удобното за използване дистанционно управление може да избирате режима на работа, степента на сила на масажа и зоните на масажиране. Зоните на масаж са специално подбрани на принципа на „точковия масаж”. Масажират се конкретни точки или зони от тялото, които оказват благоприятно влияние върху конкретни органи, системи и на целия организъм. Стимулирайки кръвообращението се подобряват имунната защита на организма, мускулният тонус и физическата издръжливост на стрес. За добро здраве и ведро настроение са достатъчни 30 минути масаж в масажното кресло, на фона на романтична музика, книга или приятен филм. Отдайте се на истински, спа релакс.

Доброто здраве е гарантирано със здравословна храна, пълноценна почивка и здрав сън. Доброто здраве и добро настроение вървят винаги заедно. Затова ние екипът на он-лайн магазина ни Ви пожелаваме:

„Бъдете здрави и винаги усмихнати с нас!”

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!