≡ Menu

Модни тенденции при детските сандали за 2015 година

Ето, че настъпи пролетта. Слънцето грее, а с него и нашите лица. Но нека бъдем реалисти. Всеки чака лятото. А с него идват и новите модни тенденции за 2015 година. За повечето хора външния вид е от голямо значение. А външния вид на нашите деца пък ни е като визитка. За това обръщаме особено внимание на това как изглеждат те. Освен на стилната и ефектна визия трябва да обръщаме внимание на качеството и практичността на детските обувки и дрехи. Не малка част обаче се влияят и от цената. Всеки знае, че качеството си има цена. Ако искаш да носиш нещо, изработено с качествени материали и много любов-трябва да си готов да платиш по висока цена. Както казва Марко Поло- “Не съм толкова богат, за да си купувам евтини неща”.

Всеизвестен е факта, че детското краче се оформя с течение на времето. Бебетата се раждат с плоски крачета, които в последствие добиват нормалната си форма. Това обаче не става от само себе си. Оформянето се получава от правилно избрани обувки и от движенията. Но за да има детето правилни движения на краката е нужно то да бъде обуто с подходящи обувки. И това е изключително важно в първите 3-4 години.

Като заговорихме за лято, мода, качествени детски обувки ще разгледаме темата за детските сандали. Тази година детските модни тенденции са близки до тези на възрастните. Само че, дизайнерите този път не залагат на така популярното синьо и розово. През Лято 2015 детските обувки и сандали ще са предимно в светли, нежни и пастелни тонове като екрю, бежово, пепел от рози, мента, електрикаво синьо и други. Отново се залага на флоралните мотиви. Сандалите в старинен стил отново няма да останат на страна. И тази години ще бъдат модерни връзките, каишките и равната подметка. Някои производители залагат на ръчно изработената украса, за да получим така желаната от нас уникалност на детските обувки. За да бъдат подходящи едни детски сандали, трябва да са изработени от естествени материали – било то кожа, плат и други. Желателно е да бъдат с велкро закопчаване, катарама или удобен ластик, за да бъде по-лесно обуването им. Изработката им трябва да е съобразена с анатомията на детското краче. И не на последно място трябва да изглеждат уникално, за да постигнем желания ефект.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!