≡ Menu

Морга за стари автомобили

Може да е изненада за голяма част от населението, но пунктовете за изкупуване на стари коли и желязо не са затворени, не са с прекратена дейност, а се развиват още повече. Днес тези пунктове са много повече от преди няколко години и това се дължи на факта, че дейността им е повече от важна за опазването на планетата ни и околната среда, както и на факта, че с тяхна помощ се развива рециклирането. Тяхната дейност е повече от важна днешно време и трябва да знаете, че вместо да изхвърляте безразборно „боклуците“ си можете да ги предадете за рециклиране и на всичкото отгоре да вземете някой лев за това.

Ние ви предлагаме тази фирма за изкупуване на коли за скрап в София.

Тук е момента да кажем, че ако имате стара кола, която е излязла от употреба можете да я предадете точно на такъв пункт. С това си действие вие не само ще получите прилична сума пари, но и ще дадете своя принос за опазване на нашата планета и намаляване на добива на ценни метали от земните ядра.

Предимствата тук са много, така ще имате и свободно пространство, което можете да оползотворите по някакъв начин. Можете на мястото на до този момент е било колата да си направите чудна градинка – приятно място за почивка, да направите пред жилището си облагородяване, а не да е гледка – ръждясала таратайка в която някое дете може да пострада.

Знайте, че фирмите за изкупуване на стари коли днес са наистина много и могат да ви предложат много добри оферти, като парите които ще получите зависят от теглото, количеството на различните видове метали.

За една стара кола можете да вземете около 300 лева, а понякога и повече, като плюсът е и липсата на трупащите е данъци. Не забравяйте, че можете да предадете някои от частите на таратайката си на някоя автоморга и така сумата да нарасне значително.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!