≡ Menu

Мъжете предпочитат разговорите вместо смс

Мъжете класическия телефонен разговор предпочитат пред смс съобщението и избягват любовни пожелания да пишат. Това ново проучване сочи. Технологиите вече променят и начина, по който се влюбваме. Мъжете може “силният” пол да са, но да поемат риск не обичат, когато за смс флирт става въпрос. Или поне в изследването се казва така, според което от анкетираните 32% споделят, че в опознаването купищата съобщения са най-трудната част.

Ако смс изпратиш, няма никога да си сигурен как ще го възприеме тя, дали ще се усмихне, какви реакции ще има или ще каже “уф, какви глупости ми пише този “. За мъжете, които с лекота не се изразяват – предприемчиви умове специална смс услуга за сватбени пожелания. Изпращаш на любимата жена номера и система 5 любовни пожелания генерира, които на всеки кръгъл час да получава тя. Но само искреното послание истинска усмивка може да предизвика.

Психолозите съветват със смс флирта да не прекаляваме. Дори обяснение в любов в телефона да пише, той няма за лека нощ да ви целуне. 14-ти февруари е на романтиката и любовта празник, който по света от милиони хора се чества. Корените на празника в далечното минало се губят и неговият произход с няколко основни истории се свързва.

В древен Рим са празнували на 15 февруари на изобилието празника. Предишният ден на Юнона, римската богиня на брака, майчинството и жените, се посвещавал. На този ден девойките писма с любовни пожелания пишели, в голяма урна ги слагали, а мъжете след това писмата изваждали и трябвало според волята на боговете да ухажват девойката, чието писмо са изтеглили.

14 февруари и “Сватбата на птиците”е наричан, понеже се смятало, че през втората седмица от втория месец на годината птиците партньор си избират.

Най-романтичната история със свещеник в Римската империя е свързана, който с пожелания за сватба влюбени двойки венчавал, въпреки наложената забрана от император Клавдий по онова време за създаване на семейства. На 14 февруари бил екзекутиран светията и оттогава за покровител на влюбените се счита от цял свят.

Празникът на влюбените Свети Валентин възможността ни предоставя само чрез символи, без думи, чувствата си да изразим. Той с различни знаци на обич е изпъстрен,които скрита символика в себе си носят.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!