≡ Menu

Мъжкото дупе най-много възбужда жените

Най-сексапилната и привлекателна част от мъжкото тяло според дамите е дупето. Както голяма част от мъжете се заглеждат първо по дупето на една жена, така на свой ред и дамите оглеждат първо тази част от тялото на мъжа. Като обект, привличащ вниманието им, съвсем нормално е мъжкото дупе да събужда и страстни помисли у дамите. За жените добре оформените и стегнати задни части на мъжа са признак, че срещу тях стои спортна натура, което само по себе си създава представа за активно мъжко присъствие. Да не забравяме, че атлетичната форма на тялото от древни времена е свързвана със здраве, сила и издръжливост, а това безспорно може да събуди горещите помисли на една жена.

За да изглежда един мъж секси и да събира погледи, то трябва да носи дрехи, които деликатно подчертават дупето му, включително и подходящо за целта бельо. Подбраното с вкус бельо не само може да накара мъжкото дупе да изглежда по-привлекателно, но и да подсигури на мъжа чувство за комфорт. Най-предпочитаното бельо, подчертаващо мъжкото дупе, съдържа в себе си еластан, а кройката му е съобразена с извивките на задните части, така че да се очертаят формите и дупето да изглежда по-изпъкнало.

Някои дами харесват по-закръглените дупета на мъжете, други остават силно впечатлени от дупета тип полумесец, но при всички случаи жените предпочитат стегнатите мъжки задни части. Затова представителите на силния пол не бива да оставят на заден план във фитнес залите дупетата си, тъй като се оказва, че те са като афродизиак за дамите и са онази част от мъжкото тяло, която може да събуди тигрицата в една жена.

Изследвания в областта на привличането между различните полове единодушно доказват, че жените, определящи дупето за най-привлекателната част от мъжкото тяло, обичат да експериментират в леглото и са неукротими и импулсивни в желанията си. Нима това не е допълнителна причина мъжете да обърнат повече внимание на дупетата си.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!