≡ Menu

Мъжко бельо и мъжки бански 2015

Новите модели мъжки бански и секси мъжко бельо вече а тук! Ние от фирмата ще се погрижим българските мъже да изглеждат секси и привлекателни и тази година. Последните модели от най-реномираните световни колекции могат вече да бъдат закупени от нашия онлайн магазин.

През 2015 година модните дизайнери на мъжко бельо и мъжки бански залагат на по широките и дълбоки модели. Специално за банските, повечето актуални модели са полу-боксерки, къси мъжки бански шорти и дълбоки бански плувки с подплънка или с джоб за повдигане на пакета.

Тези нововъведения предназначени за по-обемен и привлекателен пакет завладяха мъжете още през миналата година, но ще останат актуални и през 2015. Мъжете знаят какво е добре за тях и това да имаш по-впечатляващ и обемен пакет на плажа винаги носи определени предимства пред конкуренцията.

Цените на мъжките бански през 2015 година няма да са по-различни от цените на банските миналата година. Заради забавения световен растеж и ниската инфлация цените ще останат същите и тази година. За да си закупите например бански шорти с най-високо качество от популярната испанска марка addicted, ще трябва да се разделите със сума от порядъка на 80-90 лв. Американските плувки на марката Andrew Christian са все още малко по-евтини, макар това да няма да е задълго, заради постоянно покачващия се долар спрямо еврото. Тази година хит ще са отново и нестандартните бански на гърците от Modus Vivendi. Те предлагат мрежести бански шорти, и бански боксерки с цип от страни на крачола.

За да сте секси и привлекателни в нашия онлайн магазин за бельо сме помислили и за по-разкрепостените мъже. Ние ще предложим тази година последните приумици на дизайнерите на бельо, състоящи се от изобретения, като двойната прашка, бандаж-прашката, боксер-джокса, пакето-повдигача и други иновации на еротичното мъжко бельо. Тази година за пръв път в нашия магазин ще продаваме и бански прашки за мъже и се надяваме да има все повече разкрепостени мъже, които да се радват и да остават доволни след пазаруването в нашия онлайн магазин за бельо и бански.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!