≡ Menu

Най–добрите калъфи за Samsung Galaxy S4

Решили сте да купите нов телефон, и събирайки информация за това което се предлага, сте избрали Samsung Galaxy S4. Със сигурност ще имате нужда от подходящите аксесоари за Вашата нова играчка. Първото нещо, което бихте искали да направите с този прекрасен телефон, след като си поиграете с него няколко часа, е да му осигурите защита. Нека заедно, да разгледаме подходящи калъфи за Samsung Galaxy S4.

Първото ми предложение е така наречения, Transformer Fold Stand калъф. Лек и тънък, с гладка матирана повърхност, той се усеща изключително приятен на допир. Вътрешната част, където се поставя S4 е от мек, TPU гел, който няма да предизвика повреди по корпуса на Вашия телефон. Този калъф, се огъва по няколко различни начина, позволявайки да бъде използван като удобна стойка, когато е необходимо.

Друг, калъф за Samsung Galaxy S4, който препоръчвам горещо е Defender Case. Той отново, предлага възможността, да бъде използван като стойка. Обединява в себе си, качествата, както на меките, силиконови и гел калъфи, така и на тези произведени от пластмаса. Външната му част е от TPU гел, който омекотява и абсорбира удара при случайно изтърване.

Предвидени са и множество отвори, за естествено охлаждане, които предпазват Galaxy S4 от прегряване. Този калъф, се предлага в черно, бяло и червено. S-View калъфите, са едни от най – хитовите предложения в момента. Специално прозорче, поддържа важната за Вас информация, видима, дори когато телефона е в калъфа. Така винаги имате достъп до дата, час, получени съобщения, статус на батерията и други. Поставя се на мястото на оригиналния, заден капак на Galaxy S4, като по този начин, няма да увеличи размера на телефона ви, дори с милиметър.

Ако предложените до тук, калъфи за Samsung Galaxy S4, Ви се струват твърде технологични и дори леко „шантави”, последното ми предложение е специално за Вас: силиконов калъф, със защитни тапи за всички входове/изходи на Galaxy S4. Изчистения му дизайн, искрено ще зарадва почитателите на простотата. Защитните тапи, ще осигурят 100 % предпазване за телефона, и са най – добрия начин да избегнете наслояването на прах. Този калъф, се предлага в 4 цвята от които да направите своя избор.

Разбира се, когато говорим за GSM калъфи, личния стил и вкус, е огромен фактор. Със сигурност, се предлагат още много други разновидности, които заслужават внимание. По – изчерпателен лист с калъфи за samsung galaxy s4, можете да видите в сайта!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!