≡ Menu

Най-добрите мъжки парфюми за лятото

Не ви ли се иска да имате силата на контрол над другите? Да изглежда така, че да сте по-привлекателен за дамите, по-интелигентен за работодателя, по-надежден за кредитните инспектори, има едно нещо което ви отваря доста вратички. Това е мъжкия парфюм или така наречените на запад колони – от одеколон (което в буквален превод означава “вода от Кьолн”.

Едно скорошно проучване в университета в Ливърпул доказва, че има повече мъжки аромати и парфюми, отколкото доброто ухание на дамските, не случайно доста дами се увличат да ползват мъжки парфюми и за себе си.

Лятото поставя условие за по-леки аромати и с нотки на цитрус и дървесен аромат, които носят звучене: “Аз просто се изкъпах в моята вила на плажа”. Аромата трябва винаги трябва да подчертава работата което работите или искате да работите, така допълват вашите същност и характер.

Dark Obsession на Calvin Klein с хладни нотки на Мадагаскар, ванилия, лабданум и велур. Непокорен и обсебващ, такъв какъвто трябва да е бил през 1986 година.

Code Ultimate на Armani е дискретен и очарователен както все друг представител на Код серията на Армани.

Guilty Black на Gucci е най-новото тяхно предложение. По скоро допада на мъжете тип “женкар”, също и на феновете на Франк Милър. Доста добро предложение за летен мъжки парфюм.

Bleu de Chenel е с фини цитрусови нотки завладяващи всеки изискан мъж и дама естествено. Той е точно това, което му трябва.

La Nuit de L’Homme от Yves Saint Laurent със своите завихрени нотки на бергамот, кардамон и кедър ще накара всяка дама поиска близост с него, особено в по-тъмните и заглушени части на нощта.

Azzaro Chrome е бистър и метален мъжки парфюм, съчетаващ цитрусови върхове поставени върху мускусна база. Подходящ за офиса и града, където можете да намерите всеки изискан и завладяващ мъж.

The One Sport от Dolce & Gabbana е осъществен с тонизираща свежест, което го прави третата част от серията The One. Подходящ за лятото, той приляга идеално на всеки идеален мъжки мускул, прекрит под костюм. Той е единствен и уникален, той е секси, той е The One!

Gentlemen Only от Givenchy е съвременното възраждане на легендарния аромат Gentlemen на Givenchy. Той е мъжествен с дървесна база и пикантни нотки, той е истинския Джентълмен.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!