≡ Menu

Най-добрите предложения за хостинг на сайтове с много снимки

Сайтът HostingReview360 следи изкъсо всички предложения, които се появяват на пазара. Екипът на сайта е направил проучване на хостинг доставчиците, при които трябва да отидат собствениците на сайтове с много снимки. Критериите, които са използвани, за да се направи това класиране, са класически. Екипът на сайта е взел предвид възможностите на хостинг компанията за техническо обслужване на клиентите. Освен това общото представяне и цената също са били важни фактори за изследването. Цената е основен критерии, който също играе своята роля в критериите за класиране на най-добрите хостинг играчи в тази ниша на пазара.

Предложенията

Хостинг услугите, които са препоръчани, са Professional Plan от BlueHost, Launch от InMotion Hosting, както и Prime от A2Hosting. Всички тези планове имат много допълнителни функции, които могат да са полезни за поддържането на всеки сайт.

Professional Plan

Офертата на водещият хостинг доставчик BlueHost в момента се използва от няколко милиона сайта. Цената за този хостинг план започва от $6.99 за месец, но потребителите, които използват промоционален линк, могат да орежат този свой разход до $3.95 за месец. Има и известен бонус, който компанията си позволява да предостави, това е регистрацията на домейн име.

Потребителите, които използват този план, могат да се насладят на cPanel. Това ще им помогне да установят контрол над всичко в профила си. Освен това те могат да изплзват SimpleScripts, както и 1-click installer. Тези функции позволяват бързо и много ефективно да се конфигурират няколко галерии, като Coppermine, Gallery, Zenphoto, Piwigo, 4images и Pixelpost.

Launch

Тази хостинг услуга е подходяща за сайтове на малки компании или ново изградени страници. Launch е основният хостинг план на InMotion. Компанията е била класирана от престижната класация на CNET в продължение на цяло десетилетие. В момента, в който бизнесът на компанията се разрасне, собствениците на сайта са в състояние да изберат по-добър уеб хостинг без да им се налага да сменят доставчика си.

В момента Launch струва на потребителите си $3.49 на месец, като клиентите използват намаление от 56%. Планът включва неограничено дисково пространство и трансфер на данни. Освен това собствениците на сайтове могат да използват и cPanel, и Softaculous auto installer. Потребителите на тази услуга трябва да бъдат спокойни и за информацията, която съхраняват, защото тя ще бъде надлежно архивирана. В случай, че собственикът на сайта все пак реши, че не иска да използва услугата, компанията все пак предлага 90-дневно възстановяване на парите. За да гарантира успеха на услугите си, InMotion Hosting използва сървъри на Dell, мрежи на Cisco и технологиите на скоростта на Max Speed Zone.

Prime

Това е хостинг услугата, която е предоставена от A2Hosting. Prime е на наистина приемлива цена, като успява да включи полезни функции, които се използват при съхраняването на галерии. Компанията може да помогне на потребителите си с чудесен отдел за техническа поддръжка, точно като Hosting за България. Платформата е доказала своята бързина и надеждност през годините.

По отношение на цената хостинг доставчикът предлага на своите клиенти различни отстъпки. В случай, че потребителите могат да изберат дали да платят за 6 или за дванадесет месеца. Това ще им донесе купон с код, който им позволява да използват отстъпка в размер на 51%. Това прави цената за хостинг услугата едва $3.92 за месец.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!