≡ Menu

Най-добрите съвети при покупка на бебешки дрешки

Използвайте ключовите шест напътствия, когато купувате облекло за вашето бебе, за да не се получава ситуация, в която имате куп скъпи дрехи, които вашето бебе е обличало само веднъж.

Много хора купуват бебешки дрехи за подарък, но в повечето случаи взимат малък размер, който не се носи за дълго. Възползвайте се от това като не купувате твърде голям брой дрешки преди бебето да се роди, а после купувайте мъдро, за да вземете най-доброто като съотношение цена-качество.

1. Задължително купувайте дрехи с един размер по-големи от действителната възраст на бебето си. Бебета растат бързо и често се случва шест месечни бебета да носят дрехи с размер 9-12 месеца, бебета на годинка да носят размер 2 и така нататък. Преценете внимателно и сезона – леките летни дрехи са крайно неподходящи за зимата и обратно.

2. Когато има разпродажба, купете дрехи за предстоящите месеци. Ако вашето дете е навършило 7 месеца през февруари, то закупете дрехи за 18-25 месечни, които то ще облече следващата зима.

3. Бъдете избирателни при покупки на маркови бебешки дрехи. Няма много логика в даването на големи суми за жилетки, якета и дънки. Ние ви предлагаме нещо просто – смесете по-евтини марки с някои от по-скъпите и така ще създадете илюзията за напълно марково облекло, за което ще сте платили в пъти по-малко.

4. Ако скъпите бебешки дрехи ви изкушават, помислете дали покупката ви ще бъде оправдана. Дънки или ежедневни рокли вероятно ще бъдат носени често и ще оправдаят платеното за дрехата, но ако сте решили да дадете много пари за облекло, което ще се носи само за определен повод, то най-вероятно ще сте ги дали на вятъра. Съветваме ви да заемете назаем от приятел или роднина дреха за по-специален случай.

5. За наистина добри покупки, отидете в някой от магазините втора употреба, в деня за ново зареждане. Бебетата растат наистина бързо и любимите дрешки, често умаляват дълго, преди да са се захабили. Може да извлечете полза от това, което е вече непотребно за други, а някои от дрешките може да носят и оригиналния си етикет, което значи, че дори не са били обличани.

6. Страхотни предложения може да откриете и в онлайн магазините за бебешки стоки. Там ще намерите прекрасни нови дрехи на водещите производители, които се продават на наистина ниски цени.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!