≡ Menu

Най-здравословният метод за отслабване е с чая Фигурин

Чаят Фигурин е средство за отслабване по здравословен начин. Без никакъв риск за здравето си ще отслабнете и ще подобрите общото си здравословно състояние. Наднорменото тегло е проблем, с който не бива да се примирявате и пренебрегвате. Наднорменото тегло е фактор, който влошава качеството ви на живот и причинява редица заболявания. Напълняването води до повишаване на кръвното налягане, сърдечно-съдови заболявания и ниско самочувствие.

Наднорменото тегло се счита за следващият след тютюнопушенето причинител на инфаркт. Затова е добре да се погрижите за фигурата си с Фигурин, не само водени от естетически съображения и суета, а от грижа за здравето. За препоръчване е процесът на отслабване да е плавен, а не рязък и бърз. Това е вредно за организма и в крайна сметка безполезно, защото свалените със светкавична скорост килограми се възстановяват и се получава т.нар. йо-йо ефект.

С чая Фигурин постепенно се отслабва и сваленото не се връща, защото билковата смес стимулира възстановяването на организма и не се налага адаптация към различни хранителни режими, както е при диетите. Билките във Фигурин са съчетани по неизвестен и тайнствен за широката публика начин.

Съставът обаче е отбелязан отдолу на кутията, както и всичко, което се изисква от закона:

Производител, номер на регистрация в Агенцията по храните и тъй нататък. Всички съдържащи се билки хвощ, хмел, мечо грозде, дилянка, лен, резен, сладък корен, риган, цикория и др. оказват благотворно влияние върху тялото ви. Билките намаляват апетита и вие отслабвате и без да се налага да приемате Фигурин дълго време. Други странични ефекти няма да срещнете. От противопоказанията можем да споменем само това, че Фигурин не се препоръчва за бременни, кърмачки и малки деца.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!