≡ Menu

Най-популярните места за шпионска камера

За ползите от мини камерите за вграждане и случаите, в които могат да ни спасят от кражби, нападения и изгубване на ценни за нас предмети.

Напоследък в ежедневието си все по-често се натъкваме на ситуации, в които си мислим: „ето тук ако имаше една скрита камера, щеше да е различно“. Случаите на нередности, грубо поведение, насилие станаха все по-често срещано явление. Нуждата от средства за наблюдение, било то тайно или не, се е обострила повече от всякога.
Хората търсят скрити камери, шпионски камери и подслушвателни устройства за всевъзможни цели – за офиса, дома, вилата, работни помещения, заседателни зали, коли и още, и още.

Кои са местата, където най-често се инсталира скрита камера?

У дома

Когато отсъствате и сте наели човек, който да се грижи за децата или домашния Ви любимец, се тревожите какво всъщност става докато Ви няма. Не можете да разчитате само на разказите на наетия от Вас човек. Избирате да поставите шпионска камера някъде в стаята, която ще наблюдава и записва всяко действие, което се осъществява. Обикновено шпионските камери в този случаи се монтират в стенни часовници, лампиони, огледало.

Офиси

Често срещано явление и необходимост. Налага се да следите какво става в офиса докато отсъствате, какво правят служителите Ви, как работят, злоупотребяват ли с вещи, време и пари? Всички тези въпроси Ви тревожат достатъчно много, за да оставите нещата така. Купувате шпионска камера, поставяте я на достатъчно дискретно място с добра видимост и наблюдението е осигурено.
В офисите тези места отново са лампите, часовници, картини. Ако целта Ви е да наблюдавате дадено събитие или хора, можете да поставите шпионската камера в телефон, химикалка, флаш памет или друг офис предмет и когато чаканата бизнес среща започне, камерата ще запише всичко незабелязано.

Хотели

Когато са в командировка, хората обичат да вършат тайните си дела.
Поставянето на една шпионска камера в хотелската стая би свършила чудесна работа за разкриването на тайните планове. Тези случаи на монтиране на камери важат както за частни лица, така и за бизнес партньори.
Съпрузи се безпокоят за верността на половинката си. Бизнес партньори подозират тайни срещи и дела по време на командировка. Родители искат да наблюдават тийнейджъра си по време на почивката му с приятели далеч от дома. В хотелските стаи шпионската камера обикновено се поставя на ключа за осветлението, отдушника, нощната лампа, противопожарната система.
Мобилни устройства
Все по-често срещано е шпионските камери да представляват обикновен смартфон. Всичко, което е необходимо, е да се инсталира съответното приложение на смартфона и той ще изпълнява функциите на истинска шпионска камера. За всички наоколо той е просто един смартфон, а за Вас – тайно средство за наблюдение.

Дрехи

Много популярно е и поставянето на шпионска камера върху дреха – копче на риза, ръкавел, брошка на рокля, колан, вратовръзка, колие, декоративно цвете върху тоалета.
Така Вие самите сте ходещата шпионска камера. Вие самите насочвате камерата с тялото си в посоката, в която се обръщате.
Камерите в тези случаи са напълно мобилни и снимат ясно и точно целта, възможно най-отблизо, тъй като се контролират лично от вас в реално време.

Коли

Особено ефективно място за заснемане на човек и разговорите му, които той не би искал да проведе на всеослушание, е колата му. В колата човек се чувства уединен и прави прикритите си действия или провежда тайните си разговори. Една шпионска камера, монтирана на огледалото за обратно виждане или на таблото, би свършила перфектна работа за записване на тайните.

Единствено е необходимо, когато се преценява мястото, на което ще бъде поставена шпионската камера, да се следят и характеристиките на тази камера. Те трябва да са подходящи за целите, продължителността и мястото на записа.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!