≡ Menu

Най-Смешните Филми

По какво е различна великата комедия от непрекъснато излъчваните комедии – еднодневки? Може би е качеството им да разсмиват дори и най-мрачните зрители или да ви разбият с невероятен хумор. Възможно е виновникът да е в майсторски измисленият сценарий, с невероятна режисура и перфектен тайминг на смешните ситуации. Но който и да е виновникът, великите комедийни филми ни оставят с болки в коремните мускули и необходимостта пак да ги изгледаме. Гениалните комедии ни помагат да прогоним депресията, да станем съпричастни на радостта на героите и самите ние да изживеем техните ситуации. Истинските комедийни филми ни действат тайно да се присмиваме на нас самите, на своите собствени грешки и грешни мисли.

Ето една субективна класация на гениалните комедии. Ако не сте гледали някой от тези класически комедии, момента е да наваксате изпуснатите смях и забавление пред екрана:

1.Монти Пайтън и Свещеният Граал

Според много фенове, тази серия е най-смешната от поредицата за Монти Пайтън. Свещеният Граал е преразказ на старата история за Крал Артур, но вместо кралят със своите рицари да се действа в Камелот, Господ му се явява и му казва да се потърси свещеният граал. Божата им мисия преминава в абсурдни действия и рицарите ги избиват забавно и смешно, докато накрая остават само двама. Какво се случва след това е една от най-великите и абсурдни комедийни филми на всички времена.

2.Поспаланко /Sleeper/

Комикът Уди Алън е простодушен музикант, собственик на диетичен магазин. Лекарска грешка го приспива за 200 години и той се събужда в бъдещето, в един свят утопия, пълен с роботи полицаи и тайни агенти. Човечеството е роб на машините, а Уди Алън ще ви докара сълзи от смях с нелепите ситуации в неприветливото бъдеще.

3.Борат

Една чисто нова комедия, но за сметка на това една от най-гениалните правени някога комедийни филми. Историята показва казахстански журналист изживяващ американската мечта. Заминавайки за Америка Борат ще ни развесели чрез сблъсъка на културите и възхищението на Борат от този нов чудесен свят. Борат ще следва своята фантазия, а именно Памела Андерсън, плейбойката, която Борат вижда на плакат.

За сега ви представяме само тези 3 комедии. Очаквайте най-скоро ревютата на още няколко комедии, които си заслужават гледането.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!