≡ Menu

Нашата доставка на цветя ще ви направи доволни и щастливи

Нашето флорално ателие е специализирано в доставка на цветя. Ние отдавна сме на пазара за цветя, като първоначално купувахме от борсата и продавахме различни видове цветя. Цветята са може би най-чистосърдечния, и същевременно най-изискания подарък. В напрегнатото ни ежедневие, в стреса, в който живеем, едно цвете може да помогне много. Цветята успокояват, разпръскват лошите мисли и пораждат мечти и красиви желания. Ние сме щастливи, че може да допринесем за това. За нас, доставката на цветя отдавна се е превърнала в един ритуал, в една красива церемония, в която всеки детайл трябва да бъде изпипан.

Ние държим нашите клиенти да получат своята доставка на цветя на време, на точния адрес и със запазена свежест на цветята. Може да отбележим, че като доставчици сме много акуратни и коректни, защото бихме желали да превърнем желанията на всеки клиент в една вълшебна реалност. Извършваме доставка на цветя по различни начини – доставка по домовете, доставки до офиси, фирми, хотели или учреждения. Нашата фирма има свои автомобили, които извършват бърза и своевременна доставка на цветя не само на различни адреси в нашия град, но и до други населени места. С времето, нашето ателие започна да предоставя най-разнообразни флорални услуги. Ние разполагаме с флористи, които могат да ви дадат интересни и полезни консултации. Често пъти сме посещавани от хора, които иска да закупят цветя, с които да аранжират дома си. Услугите ни ползват и някои хотели и ресторанти, за чиято флорална украса се грижим.

Наистина е много важно, в зависимост от помещението, влажността и температурата, какъв вид цветя ще се отглеждат. Защото цветята, с които се аранжират помещения, офиси, хотели, или частни домове си искат специални грижи и внимание. Затова е добре всеки клиент да се консултира със специалист в тази област. При самата доставка на цветя е много важна украсата на букета, както и подходящото съчетание на различни видове цветя. В нашето ателие се изработват красиви кошници, в които може да се аранжира красив подарък от букет цветя, подходящи шоколадови бонбони и дори плюшена играчка.

Ние изработваме тематично различни букети, които се поръчват за различни празници и тържества. Обикновено аранжировката включва екзотичен сух материал, мрежи, красива опаковъчна хартия, и дори захарни фигурки. В последно време станаха модерни, така наречените букети от шоколадови бонбони, които са хит на пазара. Понякога съчетаваме доставка на цветя с такива букети от бонбони. Също така, предлагаме и други видове услуги. Може да аранжираме едни букет или кошница с цветя по желание на клиента, според неговата фантазия. Стремим се, нашата доставка на цветя да бъде приятна изненада за всеки дом или офис, за всеки наш адресат. Разбира се, съгласно приетите европейски практики, всеки наш клиент има възможност, в случай, че не е доволен от качеството на услугата, бързината в доставката или свежестта и аранжировката на цветята, да върне доставката в три-дневен срок.

Цветята са един прекрасен лек за душата, те често пъти красноречиво заместват неизказаните думи и желания, затова ние се радваме, че с нашата доставка на цветя правим хората щастливи.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!