≡ Menu

На концерт на The Black Eyed Peas с радио City

На концерт на The Black Eyed Peas с радио City

В чест на десетият си рожден ден една от най-големите радиостанции в България все още раздава страхотни награди на своите фенове.

След като от Радио Сити командироваха по двама свои фенове на концертите Ne-Yo в столицата на Великобритания и Шакира в Белград, сега е ред на нови двама късметлии, които ще пътуват до столицата на любовта Париж. Късметлиите ще могат да присъстват на концерт на групата с най-много продадени копия от албума си през 2011 година.

На 25 Юни Black Eyed Peas ще изнесат концерт на Stad de France, който е част от турнето им на старият континент Massive Stadium Tour. Двамата щастливци ще се насладят на най-големите хитове на групата- “Don’t phunk with my heart”, “Pump it”, “My humps”, както и парчета от последния им албум.

Ако искате вие да бъдете един от спечелилите безплатна екскурзия + незабравимо изживяване на голям концерт е нужно само да слушате постоянно радио Сити. B момента в който чуете песен на Fergie и компания трябва да попълните форма за участие която се намира на сайта на радио City, където ще трябва още да попълните името на песента на групата, вашето име и фамилия, на колко сте години, населеното място в което живеете и телефон за обратна връзка.

Чрез специален жребии, в присъствието на оторизиран нотариус, ще бъдат изтеглени късметлиите, които ще отидат в Париж, а всички други които не са имали щастието да бъдат изтеглени не бива да се предават. Paдиo City ще командирова по още двама свои фена на още 7 концерта през 2011 година. Кои да бъдат другите концерти също зависи от слушателите на радиото, така че ако мечтаете да видите вашият любим изпълнител на живо и знаете, че скоро ще има концерт в Европа, не се отчайвайте, а се надявайте вие да бъдете избран точно за събитието което искате да посетите.

И за капак, това не е всичко, освен че от радиото поемат напълно разходите ви, ще можете да поканите и един ваш приятел, който да ви придружи. Неговите разноски също ще бъдат поети изцяло от радиото.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!