≡ Menu

На море на Черно море – хотели и плажни идеи

България е интересна смесица от заслужена ваканция и релакс, където можете да се отдадете на морската целувка на Черно море, галещото очите слънце, сладко бяло фрапе на басейна или чаша Българска бира.

През летните месеци нашето Черноморие е почти запълнено с летовници и разбира се лудницата е най-осезаемо в Златни пясъци, където са построени вече повече от 100 хотела, 100 ресторанта, дискотеки, казина, кафенета и нощни клубове.

Пясъчните крайбрежия на България се докосват до целувките на Черно море, а пясъчните плажове са с дължина километри, като че ли те омагьосват да останеш тук завинаги. В курортите ще намерите доста не големи хотели, апартаменти под наем, апартаменти, които се отдават под аренда за целия сезон, all inclusive хотели, където спокойствието на гостите е най – важен приоритет.

Страхотните пейзажи, които са вдъхновение за художника да грабне четката и да се гмурне в магията на Слънчев бряг, който нощем се оглежда в небесно чистите води на Черно море, са магнит за всеки турист, доверил се на Златни пясъци. Страхотната смесица от забележителности, история, море и слънцето, което Ви зарежда с енергия са малко от причините защо Слънчев Бряг е страхотна място за почивка със семейството. България и морето са добър избор и за всички курортисти, които са привързани към спорта.

Избирайки Албена лятото, Вие си гарантирате изпълнени дни с водни спортове като каяк, порене на вълните с джет, скуба дайвинг, риболов и други. Спортните мероприятия могат да продължат футбол, каране на колело, дартц, мини голф, волейбол и др.

Нашето море предлага на Вашето внимание и безчет възможности за културно-опознавателен туризъм. Възможни предложенията ни са нос Калиакра, Бургаския Исторически музей, морската градина в Бургас, Аква парка в Слънчев Бряг, Делфинариума във Варна.

Ако желаете да изненадате някого, не се колебайте да му подарите вечерна разходка с лодка и сами да се полюбувате на чудните пейзажи и блестящите като диаманти край морски селища.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!