≡ Menu

Незабравима почивка в Италия

Всеки, жаден за пътешествия в непознати земи, непременно трябва да организира поне веднъж в живата си екскурзии в Италия. Тази чудновата величествена страна, богата на пищна природна красота и старинна древноримска архитектура и до ден днешен привлича все повече туристи. Цяла Италия е завладяна от красиви исторически архитектурни паметници и музеи, в които можеш да се насладиш на изкуството на Леонардо да Винчи, Микеланджело, Брунелски живели и творили във величествената Римска империя.

Красивите пейзажи на Рим Флоренция, Милано и Венеция несъмнено са идеални местенца за романтични пътувания и семейни пътувания. Нима някой не е чувал за красивата Венеция, която остава без дъх всеки чуждоземен гост? Слънчева Венеция е разположена в северната част на Италия, върху множество острови и е запазила своя архитектурен вид.

Тук ще видите малки къщи и тесни улички, красиви паркове и площади и ще имате възможността да се повозите на гондола или моторна лодка. Известната още като морски туристически град във Венеция всяка година се провеждат доста изложби, културни мероприятия и фестивали, на които присъстват туристи от различни народности. Всеки веднъж дошъл на това вълшебно и красиво място ще иска отново да се завърне тук и да научи повече за архитектурата, обичаите, бита, историята, нравите на италианците.

Не случайно Шекспир описва Верона като вечния град на любовта, където никога не ще угасне любовта между Ромео и Жулиета. Колко влюбени дами с различен произход нямат търпение да зърнат балкона, от който е стояла приказната Жулиета и да оставят своето любовно послание. Верона е позната като град на изкуството, творчески и архитектурен център на Италия, родното място на великия и неповторим Данте.

Докоснете се до величествената италианска Ревиера, която представлява крайбрежна ивица, разположена между Лигурско море и планинските части на Апенините и югозападните части на Алпите.

Опитайте вкусните традиционни италиански ястия като пици, спагети, опознайте архитектурата и изкуството на Ренесанса, темпераментния нрав на италианеца, който много се доближава до нашия!

А как можете да организирате своите бизнес екскурзии или романтични пътувания, семейни пътувания в Италия? Това бързо и много лесно се случва с туристическата агенция във Варна, която перфектно съчетава бизнес екскурзии със семейни пътувания до красиви места в Италия.

Тук ще намерите евтини самолетни билети, много оферти за екскурзии в Италия и други дестинации в Европа. Сега можете да организирате вашите сватбени пътешествия, бизнес екскурзии, семейни пътувания на едни доста разумни цени. Туристическата агенция работи с успешни, доказали се в сферата на туризма, италиански туристически компании от Рим, Милано, Генуа.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!