≡ Menu

Неотразими през горещите летни дни

Усещате ли порива за промяна? Пролетта вдъхва желанието за ново начало и свежест и красота навсякъде. Един от най-лесните и вдъхновяващи начини да внесете повече обаяние и оригиналност в ежедневието ви е като обновите гардероба си. Започнете с подробно разглеждане на любимите ви дрехите от миналия сезон.

Представете си идващите горещи летни дни – „Какво да облека?” със сигурност ще бъде част от ежедневните ви решения.

В каква цветова гама са основните ви дрехи? Искате ли да промените стила си? Лятото е перфектният сезон за носене на по-цветни и оригинални дрехи. Ако обичайният ви стил през останалите месеци в годината е по-делови, с преобладаващи неутрални цветове, промяната трябва да стане постепенна.

Започнете да внасяте повече цвят като добавяте нови аксесоари, бижута, чанти и шалове. Стъпка по стъпка преминете към по-пъстра лятна визия.

Искате ли да сте в крак с последните тенденции в модата? Разгледайте тези горещи цветове за сезон пролет-лято 2014 година : сияйна орхидея, ярко синьо и светло синьо.

Промяната в стила е вдъхновяваща, но не винаги бюджетът ни позволява да обновим целия гардероб. Създайте перфектната визия, като съчетаете любимите си дрехи с нови аксесоари или експериментирайте с различни комбинации от всичко, което намерите в гардероба си – например сако с джинси, елегантна блуза без ръкави с дълга лятна пола, кожено яке с къса лятна рокля и други.

Правилният избор на аксесоари също е част от решението на ежедневният ни въпрос „какво да облека”, особено през летните месеци, когато поводите да се забавляваме навън са повече от всякога.

Балансът в съчетаването на аксесоарите ще ви помогне да постигнете привлекателна и оригинална визия без да прекалявате с различните елементи. Например, ако изберете големи обеци, не носете обемни колиета.

Стилистите препоръчват да ограничите аксесоарите до 3 броя. Избирайте бижута, които изразяват вашата индивидуалност и оригинален стил. Ретро аксесоарите, както и винтидж бижутата придават по-мистериозно излъчване и изтънчен стил.

Заемките от миналото в модата всъщност са сред най-актуалните тенденции, с които може да обновите гардероба си, без да превишавате месечния си бюджет.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!