≡ Menu

Новите мъжки бански за лято 2016

Ето, че отново наближават летните месеци и идва времето за нови мъжки бански. Време е да помислите за визията си през идващия летен сезон. Преди да изберете нови модели слънчеви очила или нов слънчезащитен крем, обаче трябва да се погрижите за най- важната част от облеклото си, а именно банските.

Ако търсите нов модел мъжки бански, с който да привличате погледите под слънчевите лъчи, попаднахте на правилното място. Нашата колекция от различни видове мъжки бански ще задоволи и най-капризния вкус.  При нас ще намерите това, от което имате нужда от слипове, боксерки или шорти.

Вижте новите модели мъжки бански за лято 2016

Моделите ни мъжки бански съчетават няколко качества. Те са удобни, леки и същевременно изглеждат страхотно. Освен това са достъпни за джоба на всеки. Имаме модели, подходящи за различните типове мъжки тела. Ако сте атлетични и се гордеете с външния си вид, за вас имаме перфектно изглеждащи модели боксерки и слипове. В случай, че искате да прикриете някои несъвършенства по тялото си, поръчайте от нашите нови и красиви модели шорти. Те са удобни и за ежедневно носене.

Мъжките бански, които предлагаме са от висококачествена материя. Изработени са от 100 % полиестер, не дразнят кожата и й позволяват да диша. Моделите ни са революционни за българския пазар и поради още едно качество. Времето за съхнене е невероятно кратко. Навярно много пъти сте си купували бански с етикет „бързосъхнещи” и сте оставали разочаровани след като излезете от водата и чакате 30-40 минути да изсъхнат. Нашите модели изсъхват само за 5-10 минути! Причина за това е революционната технология, използвана при направата им. Благодарение на нея водата не се абсорбира, а преминава през тъканта на банските.

На плажа ще останете само по бански. Нека те изглеждат зашеметяващо, за да подчертаят красотата на вашата фигура. Изберете модела, който ви харесва, облечете го и изживейте незабравими мигове през идващото лято. Всичко зависи от Вас!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!