≡ Menu

Новия флагман на Sony – Xperia Z3 и как да го защитим най-добре

Наскоро в България започнаха продажбите на Sony Xperia Z3, последния модел от Z серията на Sony.

Устройството предлага страхотен 5.2 инчов IPS дисплей с Full HD резолюция 1080 х 1920, хардуерно разликите с предходния Z2, не са много значителни, но все пак Z3 разполага с последните новости от хардуерния свят на смартфоните. 20.7 MP основна камера с авто фокус, оптична стабилизация и Carl Zeiss оптика, е може би най-добрата камера в мобилно устройство на пазара в момента. Процесора е Snapdragon 801 с четири ядра и тактова честота 2.5 Ghz. 3-те GB ram памет и 32Gb вградена памет за приложения, допринасят до цялостна гладка и бърза работа с телефона.

Подобренията в това поколение на телефона са предимно дисплея, малко по-голямата батерия. От Sony са успели да вградят цели 2 говорителя в корпуса на устройството, с които можете да се насладите на качествен и мощен стерео звук.

Освен стандартните разцветки в черно и бяло, производителя е решил да разшири гамата с приятен меден цвят и много блед лайм.
Това е един страхотен смартфон, който ще бъде мечтан подарък за любителите на новите технологии и големите дисплеи.
Забравихме да споменем също така, че телефона има сертификат за водо и прахо устойчивост – IP68, което го прави перфектен за подводни снимки, както и за работа в екстремни ситуации.

Как да защитим Xperia Z3 най-добре

Ние предлагаме качествени аксесоари и калъфи за телефони. Най-добрата защита за вашето устройство е кожен калъф, тип тефтер, който обхваща телефона от всички страни. Това е оптималната защита при изтърване, защото ще олекоти удара, а и предпазва най-важната и най скъпа част на телефона – дисплея. Разнообразието от Flip-ове е огромно, има различни по текстура, различни видове магнитно закопчаване, калъфи които се трансформират на стойка и др. Неудобството при тях е, че трябва да се отварят винаги при работа с устройството. Ако смятате, че това би затруднило работата с вашата Xperia Z3, разполагаме с богата гама силиконови и твърди пластмасови калъфи, които предпазват основно задната част на смартфона от надраскване и леки наранявания. Въпреки това са много по удобни за работа и в комбинация със скрийн протектор става една страхотна защита телефона Ви.

Разнообразието от аксесоари за Sony Xperia Z3 е голямо и може би ще затрудни избора ви, но въпреки това смятаме, че ще намерите перфектната защита и нова визия за телефона си.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!