≡ Menu

Нови парфюми с които лятото продължава

Мислите ли, че лятото почти си е отишло? Смятате ли, че новите парфюми за топлият сезон са приключили своят поход?

Помислете си пак!

Лятото по мои наблюдение, а и според обещанията на парфюмериите едва сега започва, поне що се отнася до ароматите. Това мое наблюдение ще подкрепя със най-новите ухания които бяха презентирани последните дни специално за това лято и по-точно за сегмента Лято-Есен 2014-та, като есента можем да наречем по-скоро „Циганско лято“, защото тук имаме и такъв сезон.

Какви парфюми мислите ще оглавят класациите през идните месеци?

В началото на пролетта и на годината въобще стана ясно, че тази година ще най-вероятно ще е година на силните аромати в които нотките на пикантност няма да са рядкост и много често ще биват подкрепени от стабилно цветно присъствие.

Но дали тенденцията ще се задържи и до края на лято 2014?

По всичко личи, че и последващите парфюми едва ли биха се различавали кой знае колко. Обаче (защото винаги има обаче) осезаема промяна се задава на хоризонта, като дъждовен облак или пък като първите юлски лъчи, това ще имаме възможността да решим след като опитаме последните ароматни произведения, за едни от които ще говорим малко по-надолу.

Преди обаче да стигнем до последните парфюми, нека обсъдим тези“Нови нотки“ които са осезаемо добавени в композициите. Ако мога да ги нарека така, това са едни малко по „тежко-меки“ дървесни нюанси правещи композициите съзнателно по-нестандартни, но въпреки това подхождащи и н лятното време.

Нови парфюми – Нова тенденция за Лято-Есен 2014-та

Започвам с един парфюм за мъжете, който беше лансиран поради настъпването на 130-годишнината на Bvlgari и това е парфюмът Bvlgari Man In Black. Ароматът му много точно пасва на новият профил който по-горе съвсем бегло описах. Ароматът му е подходящ за лятото и за есента, като той е предвиден за мъже със стил, които искат нещо абсолютно ново за нощта.

Продължавам нататък с ароматите на Paul Smith Sunshine Limited Edition които идват във вариант за мъже и жени. Тези два парфюма ще бъдат пуснати в продажба до края на Юли и също са пример за новата тенденция, която е възможно да пусне корени дори и до следващият сезон. В техните композиции се срещат както цветни, така по някоя пикантна нотка и разбира се меката структура идваща от аромата на дървесните акорди.

Следващият в списъка парфюм, който е един от „новите пионери“ ако мога да нарека тези парфюми е Gucci Oud за дамите. Композицията му е плодова, топло-пикантна с ухание на роза и дървесина, подходяща предимно за вечер, но с възможност за доста широка употреба по отношение на възрастовата група.

Още за тенденциите ще откриете в специалните теми на парфюмите – ежедневникът на парфюмите.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!