≡ Menu

Нови пожелания за рожден ден

Има родители, които считат за подходяща идеята, децата им да получат наред с пожелания за рожден ден и самостоятелна екскурзия за подарък до някоя страна. Това за много от децата е ритуал, че възрастни стават и е една възможност да демонстрират оказаното в тях доверие. Много от тях, които 18 години са навършили, мислят, че са възрастни вече и имат намерение в дейности за възрастни да участват и че то ще бъде най-доброто нещо, което могат да получат – нещото, което са опитвали мнозина в миналото – алкохол и коктейли, които всеки купон съпътстват.

Плажът е чудесно за парти място, когато тийнейджъри ще включва. Можете много неща на плажа да направите за тържеството, включително барбекю, огън, плаж танци и игри с топка. Без значение какво ще подготвяте за празненството, какви поздрави за рожден ден ще скалъпите, трябва младежите да разберат, че е много важно събитие 18-ят рожден ден и трябва с уважение да бъдат третирани и да отговарят достойно на това уважение.

В някои култури този ден е предназначен за духовно просветление, когато младите хора към зряла възраст ще отпътуват. Празнуването трябва не само лично да е на такъв паметен ден, а и за всички участници в него забавно събитие, дошли рожденика да уважат и пожелания за рд да му поднесат. Дали ще се чества появата на бял свят според народни обичаи и традиции, характерни за дадени страни, е личен избор на всеки рожденик и негово изключително право.

Празнуването на рожден ден е традиция, с корени в далечното минало, на езическите вярвания от времена. Неуките тогава хора са смятали, че в деня на раждане именно, човекът е беззащитен и уязвим пред злите сили и духове, които да му навредят се опитват и душата му да откраднат. За да се предпази рожденикът от зли тях, се събирали на този ден цялата рода с него и приятели, положителна енергия създавайки по този начин, която от негативните сили да го защити – с добри пожелания за рожден ден и подаръци. А намислянето на желание и празничната торта със свещи, в чест на езическите богове за своеобразен олтар се приемат. Тъй като хората дълго време календара не са познавали, те се ориентирали по другите народни празници и обичаи кой кога е роден.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!