≡ Menu

Няколко съвета как сами да си избираме козметика и парфюми

Сигурно често и се е случвало да получите за подарък парфюми или козметика, които не са точно за вас. Може аромата да е прекалено тежък или прекалено лек. Цветовете на козметичните продукти да не ви харесват или марката да не ви е любима. При всички положения не можете да разчитате само на чуждото мнение за неща, които касаят вас и това как изглеждате и ухаете. Най-добрия вариант да попаднете на нещо, което наистина ви подхожда е като си купувате тези продукти сами. Настоящата статия ще ви запознае с няколко полезни съвета как да подберете най-доброто за вас и вашата кожа.

На първо място трябва да сте наясно в общи линии с това което търсите. Ако е парфюм трябва да определите какъв аромат искате, плодов, растителен, освежаващ или тежък ориенталски. Ако е козметика трябва да определите марката и типа продукти който ви е необходим, например козметика за лице, козметика за тяло, гримове и др.

След като сте наясно с това което търсите идва време да го тествате. Никога не си купувайте продукти преди да сте ги тествали. Трябва да сте сигурни, че точно от това имате нужда и да се обедите, че продуктите нямат странични ефекти върху кожата ви например. След като минете този етап вече можете спокойно да закупите продуктите, които сте си набелязали.

На последно, но не по важност място е въпроса от къде да закупите желаните от вас парфюми и козметични продукти. Последните няколко години все повече навлизат онлайн магазините, които много често предлагат по-ниски цени и по атрактивни промоции от реалните магазини в близкия търговски център.

Имайте в предвид тези три важни фактора преди да закупите желаните от вас продукти.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!