≡ Menu

Обяви за имоти от цяла България

Ако се интересувате от публикуване на безплатни обяви за имоти то интернет пространството е един изключително мощен инструмент за вас. В днешната ни статия ще разгледаме някои варианти, които биха вили полезни за това да пуснете вашата онлайн обява без да заплатите нито стотинка.

Публикуването на онлайн обяви не е сложно като за него се изисква просто да се регистрирате в определени сайтове. Вашата регистрация ви дава право да променяте обявите да добавяте нови и още полезни опции.

Трябва да имате предвид, че ако желаете вашата обява да бъде на челни места в избраният от вас сайт се налага да заплатите определена сума посредством използването на кратки текстови съобщения (SMS) към към определеният номер предложен от администраторите на сайта за обяви. Така вие можете да сте сигурни, че ще бъдете забелязани от максимален брой посетители на дадените страници.

Заплащането се изисква заради придобиването на ВИП статут за обявата ви така, че тя да се появява преди всички безплатни за определен период от време, който разбира се можете да подновите при желание. Чрез sms заплащане получавате 100% сигурност за това, че ще предизвикате интерес с вашата публикация.

Чара на безплатните обяви се крие в това, че вие можете да ги публикувате във всякакви категории продажби, замяна, наем и тъй нататък както и да оставите адреса на вашият сайт и съответно да добиете целеви интерес от потребителите. Освен с пускането на обяви в различните категории вие можете да откриете и нещо, от което се интересувате. Безплатните обяви са много и със сигурност могат да грабнат вниманието ви относно индивидуалните интереси, които имате.

Съществува една ниша, за която искаме да дадем малко по-подробно обяснение а именно касаещата бизнес с недвижими имоти. По-голямата част от обявите се публикуват от агенции, които взимат комисионни при осъществяването на дадена сделка било то по за продажба на апартамент, парцел, земеделски терен или друг вид имот за това внимателно проверявайте информацията.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!