≡ Menu

Онлайн радио

В деня на детето, първи Юни, една от най-слушаните радиостанции в страната – Радио N-JOY отпразнува стоят 5 рожден ден. Повече от 400 лоялни фена на радиостанцията се присъединиха към откритото парти на радиостанцията провело се във “Веселата градинка на радио N-JOY”, намираща се в Южният парк на столицата ни.

Всички присъстващи се забавляваха с водещите Генчо и Нейа, а домакините от радиото бяха подсигурили доста лакомства и забавления за най-младите си фенове които празнуваха още и деня на детето. От своя страна децата от вокална група “Смехоранчета” поздравиха рождениците от радио N-JOY и всички гости на тържеството с песни в тяхно изпълнение. По време на веселието, професионални танцьори даваха безплатни уроци по танци на желаещите деца, а такива имаше в изобилие.

През целият месец Юни, радиото ще продължи да чества своят рожден ден в ефира си. Слушателите ще бъдат забавлявани от известни гости в предаването “Инспектор N-JOY”. В предаването “Инспектор N-JOY” вече бяха Асен Блатечки, Гена Трайкова и забавният метеоролог на БТВ – Емил Чолаков, които лично поздравиха всички работещи в радиото и слушателите и по случаи рожденият ден. От радиостанцията съобщиха, че ще има още много бележити гости през текущият месец. Един от редовните слушатели на радио N-JOY ще спечели награда – почивка за двама на родното Черноморие в края на месец Юни, а през това време през другите дни от месеца всеки слушател ще има шанса да спечели малка символична награда но от сърце.

Радио NJOY за сега е най-голямата радио верига в България. Към момента, радиото се излъчва посредством радиоразпръскване в 12 областни града, както и в близките до тях по-малки населени места. Радио N-JOY покрива над 60% от населението на страната със своето ефирно предаване. И освен това, всеки който не може да слуша чрез своят радиоприемник има възможността да го направи благодарение на интернет в набиращите все по-голяма известност сайтове за радио онлайн.

Радио N-JOY печели своите радиослушатели си с голямото количество игри и приятната музика. В лице на радиото се е превърнала радио играта с “Инспектор N-JOY”, която е позната на малки и големи. В радиото се подвизава и един от най-популярните родни рап изпълнители – Спенс, който води свое собствено сутрешно радио предаване – “Спенс и сутрешният екипаж”.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!