≡ Menu

„Опаковката“ е важна

Всеки от нас, не рядко е бил свидетел, на следната сцена – млада майка се навежда да обгрижи малкото си дете, и ниската талия на панталона й, ни прави свидетели на нейното бельо – най-често прашка.

Друг вариант – младо и добре облечено момиче вдига ръце за да оправи паднал кичур от косата си, и отново ниската талия на панталона изважда бельото й на показ.

За някой страничен наблюдател, подобна сценка може и да е пикантна, но… Ако бельото си заслужава да бъде показвано.

Хубавото бельо, освен, че не трябва да е съсипано от пране или пък скъсано /много неприятно/, трябва да е и женствено, и поне малко секси.

Италианците, с прословутият си перфекционизъм и добър вкус, със смелостта си да опитват комбинации на нови и привидно несъвместими материи, от години произвеждат най-доброто и най-търсено, с най-високо качество, луксозно дамско бельо.

„Опаковката“ на женското тяло винаги е била, и е от значение.

Всички луксозни модели италиански сутиени от марките LEILIEVE, LORMAR, INFIORE, LILI от вътрешната си част – там, където материята контактува пряко с кожата са изработени от 100% памучна тъкан. Предлагат се модели със или без банели, а и самите банели са изработени от пластмаса или силикон. В този си вид банелите не пречат, а придържат и не нараняват кожата, дори и при бюст с чашки E или F.

Луксозното дамско бельо вече от лукс, се превръща в необходимост. То е по здраво и дълготрайно – дори при пране в съвременна перална машина и изсушаване в сушилня, сутиен от марките LEILIEVE, LORMAR, LILI, INFIORE, SIELEI, COTTONNELA, ще бъде сутиен и след години. Прашките и бразилианите от ефирна дантела не е препоръчително да се пускат през центрофуга, но дори и след време, те ще стоят добре на тялото ви.

В съвременните италиански модели луксозно дамско бельо се включват и такива, които визуално увеличават бюста два пъти. Това са моделите 2+. Марките INFIORE и LORMAR имат прекрасни колекции 2+.

Подплънките, използвани в тези сутиени са леки и анатомично формовани. Това ги прави удобни и предпочитани – визуалната промяна е налице, без да има тежест или изпотяване в областта на бюста. Ако големината на бюста ви не ви харесва, преди се обърнете към хирург за да го уголемите – пробвайте с INFIORE 2500 2+. Този модел се предлага в три цвята: bianco, nero, nudo – бял, черен и телесен с размери от 1 до 4.

Всички модели италианско луксозно бельо могат да бъдат комбинирани с прашка, бразилиана, слип или дамски боксер. Така, ако носите панталони с ниска талия или блузи с дълбоко деколте, можете без притеснение да се движите интензивно – вашето бельо ще предизвика само възхита!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!