≡ Menu

Основни предимства на Lenovo A319

Със сигурност смартфонът Lenovo A319 не е насочен към тази част от потребителите, които силно са запленени от новите технологии. По-скоро той попада в категорията на телефоните, които са практични и на добра цена. В това няма нищо лошо, защото все пак, ако си спомняте онова време, мобилните телефоните бяха създадени с основната цел – да ни помагат да се свързваме един с друг по възможно най-бърз начин. Затова, когато говорим за продукта на лидера на китайския пазар, Lenovo не бива да бъдем прекалено критични. Важното е да знаем, че ако изберем този смартфон, трябва да сме напълно наясно, че не можем да очакваме много. Това прави Lenovo A319 отличен избор за телефон на подрастващи деца, които все още не са запленени от игрите, а също така и за зрели хора, които също толкова малко се вълнуват от темата за игрите.

Едно от основните предимства на смартфона е, че е стилен. Каквото и да говорим, той отговаря на критерия удобство. Размерите на Lenovo A319 го правят в наши дни нетипично малък. Външно телефонът напомня Explay Tornado, но пък откъм интересен дизайн издиша. Въпреки това за мнозина е достатъчно привлекателен. Тази черта се допълва от опцията да го придобиете в няколко цвята – черно, бяло и червено.

Смартфонът е доволно тънък, почти с плосък корпус с дебелина до 10,5 мм. Лицевата част на панела е гланцирана с декоративна решетка, а гръбчето е цветно.

Lenovo A319 е направен от евтина пластмаса, но с тази искреност не искаме да ви отблъснем от него. Казваме го, за да сте наясно, че не държите в ръката си титаниева сплав. Въпреки качеството на материала, от който изграден, смартфонът не скърца или пък друго от този род. С лекота можете да сменяте панелите, в отличие например от положението при Explay Tornado или Lenovo A316i.

Производителят на смартфона го е позиционирал на пазара като телефон за меломани. И действително, през слушалките песните звучат прозрачно и обемно, но има още какво да се желае. Още повече че без слушалки звукът е далеч от това, което търси един меломан.

Колкото до всичко останало, смартфонът е симпатичен, но не може да ви грабне с характеристиките си. Един от минусите е, че 5-мегапикселовата камера е без автофокусиране.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!