≡ Menu

Откъде да си купя нови уреди с транспортни дефекти?

Какви са предимствата на електроуредите с леки транспортни дефекти?

Пазарът на уредите с транспортни дефекти у нас не е достатъчно развит, но все пак има доста добра конкуренция и се предлагат уреди на цени с до 60% по-ниска от пазарната.

Това е едно от най-големите предимства на уредите с транспортни дефекти, пред тези които нямат никакви дефекти и се предлагат в нормалните магазини!

Представете си харесали сте си пасатор за 150лв в някой известен магазин, но защо да го купувате като можете да намерите същият в магазин за уреди с козметични забележки, без никаква разлика за не повече от 70лв?

С останалите пари можете да си купите още един уред или да си ги спестите за почивка!

Каква е разликата между уредите с транспортни дефекти и уредите втора ръка?

Уредите с транспортни дефекти са чисто нови, но са били повредени при транспортирането си или са били изложени на витрина и са били надраскани от клиентите при разглеждането им.

Уредите втора употреба са използвани уреди, които са почистени, но са били експлоатирани (само Бог знае колко)!

Уредите с транспортни дефекти имат значително по дълъг живот и са по надеждни от уредите втора ръка!

Търговски трикове използвани от продавачите!

Както споменахме, пазарът у нас все още не е особено развит и се намират фирми предлагащи уреди с транспортни дефекти, които всъщност са уреди втора ръка. Това се прави с цел продажбата на тези уреди с по-висока цена, защото уредите с транспортни дефекти излизат много по-скъпо на продавачите от тези които са били употребявани.

Как можете да разпознаете използваните уреди?

Уредите втора ръка си личат по това, че те имат изключително недобър външен вид, при тях обикновено не липсват стикерите с данните на производителите, където е написан серийният номер и производителят.

Уредите само с транспортни дефекти които са върнати от производителя винаги пристигат без тези стикери, защото той задължава фирмите които изнасят тези уреди да ги премахват, за да не бъде той обвързан с гаранции които дава при нормалната продажба на продукта!

Ако искате да избирате измежду богата гама с чисто нови уреди с транспортни дефекти, можете да го направите в сайта ни най-големият вносител на марките Kenwood, Morphy Richards, Severin, Progres, AEG за България, като всички уреди предлагани в магазинът ни са гарантирано нови само с леки транспортни дефекти, много често без никакви.

Сега можете да направите поръчка и онлайн в онлайн магазинът ни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!